reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dzien doberek...

Ja wpadlam sie przywitac i powiedziec ze zaciskam kciuki za Lisice &&&&&&

U mnie pogoda paskudna i do tego chyba jakas mega burza idzie bo tak rabie ze az sie szyby w oknach trzesa... A ciemno jak w srodku nocy.Szybciej zrobie prawko niz mi sie wydaje :tak: bo strach wychodzic w taka pogode.

Zajrze potem po dobre nowinki :tak:

reklama
butterfly:), gratulacje ! piękne kreseczki!

U mnie dzień zaczął się beznadziejnie - negatyw..
Chyba dam sobie spokój ze staraniami. Swoją drogą zawsze myślałam, że uda mi się za pierwszym razem, a dziś mi się wydaje, że już nigdy nie będę mamą.

Moniusia przykro mi.

Butterfly a tam, ja się w sumie cieszę (o ile można to tak określić). Przynajmniej nie będę się stresować w podróży i na urlopie że znowu coś pójdzie nie tak... Chyba @ idzie. Czas na nospe, kawę i myśl, że następny cykl będzie mój! Może będzie chorwackie dziecko? :-D

Lisica, zrelaksujesz się w Chorwacji i zobaczysz, że wrócisz przy nadziei ;)
Do mnie też idzie @.. brzuch boli jak cholera..
Nie wiem może ten cykl jeszcze spróbuję, ale nie będę patrzeć na jakieś dni, objawy itp, co będzie to będzie, później zrobię sobie przerwę z 3 -4 lata jak się nie uda, może się wybuduję przez ten czas, skończę studia..

Moniusia ja zawsze sobie powtarzam że to jeszcze nie ten czas, jeszcze mam coś do zrobienia by zapewnić dziecku dobre życie :) też myślę o budowie.

DZIEWCZYNY,
Proszę o radę odnośnie Oligobs Procrea. To jest zestaw suplementów: b6, b8, b9, b12, c, e, cynk, selen, magnez, miedź, chrom, tauryna, omega3 (epa, dha).
Warto to kupić?
Ta sama cena co za Inofolic a jest tego więcej (i w składzie i w ilości).

A co do inofolicu to jak go brać? Dwie saszetki dziennie?
ASIU! Pomocy :)

Ostatnia edycja:
Witam :)

butterflay wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie mogę się na patrzeć na Twój test. Też bym tak chciała :) Miałam jakieś co do Ciebie przeczucie, że Ci się teraz uda, temu wczoraj Ci pisałam, żebyś zrobiła ten test wieczorem :)
U mnie temperatura podskoczyła z 36,8 na 36,9. Niewiele, ale poskoczyła, a nie dalej spada, ale jakoś straciłam całą nadzieję :-(

Lisica, moniusia bardzo mi przykro i już trzymam kciuki za kolejny cykl. Będzie wasz, zobaczycie :) Co do inofolicu to Ja brałam na początku po 1 saszetce, a później jak zbliżały się dni płodne i owu to po dwie. Ja czułam, że na mnie na pewno działa, bo po kilku dniach czułam bardziej jajniki, a gdy zbliżała się owulacja, to bolały dużo bardziej niż wcześniej. Ale raczej nie będę go już brała, jak dla mnie to trochę za drogi i żal mi tyle kasy wywalać co miesiąc.

Wszystkie nowe dziewczyny witam i powodzenia.
Miłego dnia życzę :)

Enidka a u Ciebie jak?

Ostatnia edycja:
Znalazłam Inofolic za 30 zł w aptece melissa. Cena chyba świetna ;)
Pewnie kupię 2 opakowania.
Jak się w końcu zdecyduję co brać...
:sad:

reklama
Lisica, co do inflonicu to szczerze mówiąc wątpię w jego działanie... tak jak kiedyś już pisałam Majdaczkowi, że jak dla mnie takie samo działanie ma kwas foliowy, albo inne witaminy, które są o wiele tańsze. Myślę, że inflonik bardziej działa na naszą podświadomość... Ja nie brałam żadnych specyfików i jak widać udało się bez nich... tak jak pisałam kiedyś żartobliwie, że wierzę bardziej w działanie i moc plemników mojego męża niż wspomagacze:D
Majdaczek, super że temp. wzrosła, niech rośnie dalej:))) trzymam mocno kciuki za Ciebie no i za Enidkę, bo to Wy macie najbliższe testowanie:)!!!!!

Do góry