reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Nie wiem do końca jak było, może próbowali się dostać do domu ale nikt nie otwierał. Piorun walnął bardzo blisko jak wjeżdżałam do garażu a straż, policja i karetka przejeżdżały conajmniej 2h później. W sumie to ja sama nie przypuszczałam że coś takiego się mogło stać :(

Dobra dziewczyny, postanowione - jeśli jutro temp. nie spadnie drastycznie, to rano testuję. Mam stracha ogromnego :-D trzymać kciuki!

reklama
Lisica straszne.Ja tez boje sie burz...a u nas zapowiaja gwaltowne burze az do niedzieli...trzymam kciuki Kochana za test &&&&
Witam nowe staraczki super ze jest nas coraz wiecej :tak:

Dziewczyny, ale jaja...zalało mi osiedle! Sąsiedzi zapukali, żeby zabrać auro z garażu podziemnego. Mąż jest jeszcze w pracy, więc jak wróci musi zaparkować na sąsiednim osiedlu, bo dookoła bloków mamy jezioro :| Masakra! Jak ja jutro pojadę do pracy, to ja nie wiem! Autobusy na bank nie będą jeździć, a co najgorsze, nadal jest straszna ulewa!

Nic nie da, jak pójdę na kolejny przystanek :( Dziś po południu w ogóle autobusy nie jechały nawet w stronę mojego osiedla, a wtedy sytuacja była o wiele lepsza. Teraz jest wody prawie po kolana pod moim blokiem! Aż boję się pomyśleć, co będzie, jak będzie tak lało przez całą noc...

Lisica no to kciuki zacisniete ;)

Niemartwsie oj to nieciekawie :\ oby przestalo padac i zeby jutro bylo juz mniej wody , te anomalie sa okropne, albo upaly, albo ulewy ehhh :\

Butterfly, bardzo, bardzo serdecznie Ci gratuluje!! :):);*

U mnie remont, zrywalam tapety a maz panele ;D

Odpisala mi moja pani dr i koniecznie musze brac Duphaston, powinnam miec progesteron znacznie powyzej 20, a nie 13.. Przy takim niskim+ krotkiej fazie lutealnej w teorii sa szanse na zagniezdzenie, ale w praktyce prawie nie ma. Takze nic dziwnego, ze poronilam...
Smiesznie wyszlo, bo mam brac od 16 do 24 dc (jesli owu w 14) i w 25 dniu robic test, a 25 dc wypada 2 sierpnia, w moje urodziny;p To dopiero bylby prezent!! Pewnie nie bedzie, ale byloby smiesznie;P

Lisica, trzymam mocno!!!

reklama
hej

Ja odpoczywam po kilkudniowej wizycie koleżanki i właśnie nadrobiłam czytanie zaległych postów.
Butterfly, ja również dołączam z gratulacjami. To super wiadomość. Jakoś zawsze mi się wydaje, że każda dobra wiadomość na tym forum zwiększa szansę powodzenia pozostałych. :)

Ja na razie wciąż czekam, ale regularnie Was czytam i też mam nadzieję, że niedługo przystąpię do działania.

Pozdrawiam i dobranoc

Do góry