reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

truskawkowo na forum, sernik na pewno pyszny,

jussastar, odnośnie Twojego pytania, to chwilowo tylko starania zawieszone, ale od sierpnia zobaczymy.

Mam trochę dylemat, bo z jednej strony chciałabym ukończyć coś czego się podjęłam w pracy. Ale z drugiej strony już tyle czekam, więc nie chciałabym za bardzo tego jeszcze odkładać. Tak więc nie wiem. Na razie więc chyba zdam się na los, a od przyszłego roku będę zaczynać jakieś leczenie.

Czy Wy tez macie problemy z pogodzeniem pracy i planowaniem rodziny?

reklama
Oda ja na szczęście nie. Mam wyrozumiałego szefa i możliwość zdalnej pracy więc nic nie stoi na przeszkodzie.

KasiaJ – mnie nie boli brzuch i czuję się ok, tak jak zwykle.Jeśli Tobie trzy tabletki pomogły to ciekawe co mi 10 : ) Bo ja dostałam od razu maksymalną dawkę czyli 2x1 przez 5 dni. A z tymi królikami… no to, teraz Wy jak te przysłowiowe króliki …. do pracy :tak:!!!
Oda1 – no czasem jest ciężko, bo czeka się na dobry moment… ale z drugiej strony zawsze się coś znajdzie co będzie stało na przeszkodzie. No takie czasy generalnie, że człowiek się liczy trochę, chciałby dać co najlepsze dziecku.
Lisica – smacznego : ) Ja robiłam ciasto z przepisu Marty : ) Zobaczymy co jutro rodzinka powie…

Witam dziewczyny. Przepraszam ze krotko ale w nocy odpiduje.

Lisica nie znam tego produktu pierwsze slysze. Nie ufam. Jest cos takiego jak Efassor z Loreala i w zaleznosci od tego co jest na wlosach mozna go zrobic z goraca woda i nie jest taki mocno inwazyjny. Ale tylko w salonie usluga bo moze sie nie udac jesli ktos nie umie.

Dobranoc!

Dzięki Asiu za radę. Pomyślę nad tym. Marzy mi się taki ciepły orzechowy brąz a ostatnio zaszalałam z kawowym i w efekcie mam prawie czarne włosy :-/

Co tu taka weekendowa cisza?

Asiu jak się czujesz?
Grubson jak sytuacja u Ciebie?
Która następna w kolejce? :)

Lisica jesli masz az takie ciemne to nie ma opcji aby wystarczylo z woda to zrobic.
Ja czuje sie ok, ale boli mnie brzuch megaaaaa.

Alez tu cisza.... wszystkie gdzies na weekend wybyly

Grubson
daj znac jutro co tam u Ciebie i jak minal weekend ;-)

U mnie Cora juz spi Maz siedzi i oglada mecze wiec ja mam wolne :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.
Ja już po weekendzie i chciałam tylko powiedzieć dobranoc :) Jutro idę na monitoring, bo dziś kończę brać CLO.
Do jutra :)

Witam Serdecznie, jestem nowa na stronie i na forum. Mam 27 lat i rozpoczęliśmy z mężem starania o dzidziusia już w zeszłym miesiącu, niestety pierwszy cykl i pudło :( niechciana @ pojawiła się 2 dni temu. Oczywiście nie poddajemy się i rozpoczynamy kolejny cykl starań - następna @ 11.07 (oby nie). Bardzo prosiłabym o przyjęcie mnie do Waszej grupki :) przyda mi się takie małe wsparcie i kontakt z kobietami które są na tym samym etapie życia co ja i przechodzą przez to samo co ja. Pozdrawiam :)

reklama
Witam po weekendzie:)
Enidka witamy ciebie również. W grupie raźniej :)

Ja jesetm od 2 dni chodzącym jadem żmiji! wkurza mnie wszystko zwłaszcza J. opcje są 2 : albo zbliżający się okres (sama nie wiem czy chciałabym go dostać czy nie), albo nie okres bo początki u mnie wyglądają prawie tak samo :)
Zresztą od kilku dni jestem strasznie senna i wieczorami padam razem z Emi (ten objaw raczej zawsze towarzyszył mi w początkach ciąży , ale tym razem zganiam to na pogodę , aby nie nakręcać się :)

Miłego dnia Wam życzę :)

Do góry