reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Hej Laski:)
Witaj Enidka:))) Widzę, że w tym samym wieku jesteśmy:))) Miło, że do naszej grupy zawitałaś, mam nadzieje, że w tym cyklu Ci się powiedzie:)
Grubson, Majdaczek - co tam u Was???
Jussastar - napisz jak tam po monitoringu:)
Asia jak tam, brzuch Cię dziś mniej boli???

Ja już po śniadanku, zaraz biorę się za sprzątanie, może coś ugotuję;p tylko jakoś weny nie mam... Mam nadzieje, że dziś pogoda będzie lepsza bo młoda nie wytrzyma cały dzień w domu;p

reklama
Enidka- hej:) obys nie musiala tyle czekac co ja i szybciutko zobaczyla dwie kreseczki.

Martha- to moze akurat to fasolka daje znac o sobie?

Butterfly - ja tez rocznikowo 27 lat. Koncze we wrzesniu:)a fajnie ze pytasz.Monitoring daje nadzieje bo jest duzo pecherzykow w obu jajnikach! Jeden ma juz 14mm:) a to 8 dc, duza roznica bo ostatnio to w 11dc nie bylo jeszcze dominujacego. Clo dziala na mnie. Tylko owu ma wypasc akurat na nasz wyjazd nad morze. A jedziemy z tesciami do rodziny meza. I nie wiem czy bedzie jak sie starac.

Jussastar to fajnie ze po monitoringu dobre wiesci. Kiedy nastepna wizyta?
To na wyjeździe bedziecie musieli kombinować bo szkoda by było zmarnować okazje.

Ja dzisiaj mam swoją pierwszą wizyte u gin. Nie moge sie doczekac i strasznie sie boje.

Cześć dziewczyny.
Enidka witaj, wpisałam cię na listę. Powodzenia!

U mnie się zapowiada kolejny długi cykl, zapewne bezowulacyjny. Skoku temp brak w dalszym ciągu. Nic, poczekam jeszcze kilka dni i jeśli wykres nie wykaże owulacji to pójdę do doktorka po luteinę by zacząć regulować cykl.

Gabis - no właśnie tak mąż powiedział, że będziemy kombinować. W sumie nie wiem jeszcze jaki jest plan, chyba nie będziemy spali w jednym miejscu to może któregoś dnia będziemy sami w pokoju. Dziś ma mąż dzwonić do teściowej i się dowiedzieć co i jak. Właśnie gin też tak powiedział, że szkoda zmarnować.
Daj koniecznie znać jak po wizycie. Będzie już usg pewnie? :)
A ja szukam Inofolicu i testów owu gdzieś w necie. Macie jakieś dobre źródło, żeby było tanio?
Lisica - a jak długie masz cykle?

Dzien dobry Kochane.

Enidka witaj :tak:

Martaha mam nadzieje ze to objaw nie na @ tylko Fasolinka :tak:

Jussastar super ze po monitoringu wszystko ok :tak: teraz tylko musicie sie starac i po powrocie czekamy na tescik ;-)

Lisica mam nadzieje ze ten skok temperatury jeszcze bedzie :tak:

Jussastar miałam 32-dniowe ale po poronieniu się rozregulowały. Pierwsza @ była po 40 dniach, druga po 34 a trzecia już 47 :-/ wkurza mnie to.

Jussastar ja kupowalam inofolic na allegro u sprzedawcy BliskaApteka.

Na wizycie mam nadzieje ze bedzie usg. To poczatek 7tc. Marzy mi sie tez zeby usłyszeć serduszko ale na to moze byc za wcześnie.

reklama
Do góry