reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Jussastar jak ja ci tych paznokci zazdroszcze. Ja kupilam sobie dzis wosk zeby sobie zrobic bo juz tyle w pracy nie bylam, a nie wiem kiedy bede. A nogi jak u sarenki :-(

reklama
Ja jestem dopiero w domku..
od 5 na nogach, najpierw w pracy, potem opiekowałam się dziećmi siostry plus moje, potem zakupy...i niedawno wróciłam.. nie wspomnę, że @ mam także czuję się padnięta..

Ale co do starań myślę pozytywnie, bo tak jak Ada napisała, wszystkie naraz nie będziemy w ciąży:-D także staram się być cierpliwa..

Paznokcie też by mi się przydało zrobić.. póki co idę jutro podciąć włosy i na hennę;-)

Asia - ja co drugi dzień śmigam maszynką, bo po depilacji później mi krostki się robią bo włoski wrastają... pewnie dlatego, że peeling się powinno robić, czego ja nie robiłam. A mam depilator elektryczny... może na wakacje się pokuszę??

KasiaJ - to pracowity dzień. Współczuję wrednej @...Jak dużą macie tę gromadkę?? :)

Dzisiaj w Pytanie na śniadanie było o obecności mężczyzny na sali porodowej. Były plusy (wsparcie i zbliżenie do siebie partnerów) i minusy (niechęć do kobiety). Ale wniosek był taki, że jak mężczyzna nie chce to nie wolno go zmuszać, a jak chce to nie ma problemu :) To tak na przyszłość może się przydać hehe :)

Butterfly - co się nie odzywasz? Pieczesz tort pewnie? :-) Ja zawsze szukam na Kotlet.tv przepisów...

Ada - powiem więcej. Jak byśmy razem zaszły nie byłoby tyle radości, a tak co miesiąc radość, a ta, której się udało może poczuć się wyjątkowo :tak:

Ostatnia edycja:
Jussastar, upieklam właśnie biszkopty na tort;p jutro zrobię resztę, bo chce zrobić z truskawkami i chce żeby były świeże;)) a co do pobytu partnera na porodowce to myślę ze jest to fajny pomysł, mój ze mną był, niestety nie przeciął pępowiny bo zakończyło się cesarska, ale wsparcie jakie miałam przez 11 godzin przy skurczach...bezcenne. Także polecam;)

Witam wieczornie :)
Ja do depilacji używam przeważnie depilator lub w szczególnych miejscach krem ;) maszynki mnie strasznie podrażniają niestety.

Butterfly znów mi robisz smaki na truskawki :-p wszystkiego najlepszego dla Twojego Szczęścia :)

Już jutro wizyta, trzymajcie kciuki by się okazało że wszystko jest w porządku i na dobrej drodze :)

Lisica &&&&

Ja tylko wosk. Nie wrastaja mi wlosy, nie mam problemow wiec jestem uzalezniona od niego. Jedynie bikini maszynka bo lubie ze tak powiem na biezaco ;-)

Truskawki....ile ja ich dzis zjadlam....

Milego wieczoru.

Ja okolice bikini robiłam ze dwa lata temu depilacją laserową. I mam spokój raz na zawsze :D Maszynka strasznie podrażniała i nie można było na plaży się pokazać... a krem...jakoś nigdy na mnie nie działał. W ogóle okropny zapach i jeszcze później musiałam pomagać sobie maszynką. Tak więc polecam laserową :)

Lisica - kciuki zaciśnięte :)

Butterfly - no ja też sobie nie wyobrażam bez męża... Robisz jakieś przyjęcie dla małej, czy kameralnie?

Lisica uwielbiam truskawki;p a ze sezon na nie się juz kończy to trzeba jeszcze korzystać:) chodź ja juz mam pol zamrazalnika w truskawkach, czekają na zimę:p
Trzymam oczywiście kciuki za jutrzejsza wizytę;) &&&&&
Asia jedz jedz niech i maluszek ich posmakuje:)))
Ada widze ze data Twoich zareczyn pokrywa sie z moim slubem:p alez wtedy byla brzydka pogoda;p
Jussastar, jutro robię przyjecie tylko dla naszej trójki, 12 lipca ma się zjechać rodzinka i wtedy zrobimy większe przyjecie:)
Dobranoc dziewczynki i do jutra:)))

Ostatnia edycja:
Ja mam 1 dziecko,siostra bliźniaki ;-)

Lisica trzymam kciuki,daj znać po wizycie.

Jusastar 100 Lat dla córeczki (^)

Asiu jakim woskiem?musiałabym spróbować..

Życzę miłego piątku,jutro weekend hurra

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry Dziewczynki:)))
Witam się poranną kawką:) 6058b0e4636e07b98330a088088dd307_normal.jpg
Dziś rano przywitało nie słoneczko zza okna:D Dziś będzie piękny dzień:)))
Lisica kciuki zaciśnięte za dzisiejszą wizytę &&&&&

Ja zaraz się ogarnę, trochę posprzątam i lecę do sąsiadów narwać truskawek - bo u nas jest tak, że jeśli chcę kupić truskawki to muszę sobie najpierw narwać, ale dzięki temu mam je za pół darmo:)))) A z 10 kg. potrzebuję, bo oprócz tortu chcę trochę kompotów narobić bo moje małe lubi, a że jest uzależniona od soków (kubuś, pysio) to wolę żeby kompoty piła, zawsze to zdrowiej:)
testuje któraś dzisiaj??? Jeśli tak to trzymam kciuki &&&&& ;)
Buziaki!

Załączniki

• 6058b0e4636e07b98330a088088dd307_normal.jpg
    6058b0e4636e07b98330a088088dd307_normal.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 31
Do góry