reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Jussastar ja mialam plodny tak ok tydz przed owu ale w owu tez. A skad wiesz ze masz teraz owu? Mierzysz temp?

reklama
jussastar to, że miałaś tydzień przed owu śluz płodny, to mogłabym zrozumieć, bo Ja też mam długo wcześniej przed owu. Ale po? Może Ci się owu przesunęła i była wcześniej? Mierzysz temp.?

Dzien dobry...
Ja postanowilam ze testu na razie nie bede robila czekam cierpliwie na rozwoj wydarzen...jutro mam miec wizyte ale zadzwonie i przeloze ja bo pewno i tak nic by nie zobaczyla wiec chyba gdzies za tydzien lub dwa sie zapisze.Na razie @ brak czegokolwiek zapowiadajacego jej nadejscie tez brak...wiec zaczyna mi powoli brakowac nerwow.Zastanawialam sie czy nie zaczac brac utrogestanu ale jakos caly czas mam w glowie lek ze moge cos zchrzanic sama faszerujac sie lekami bez zgody lekarza

Asia no co Ty Twoje dwie kreseczki daja nam wiare ze nam tez sie uda...ja osobiscie bardzo sie ciesze z kazdego pozytywnego testu na forum nawet jak mnie sie nie udaje :tak:

Ostatnia edycja:
To co powiecie na to 16-17 czerwca, jajniki mocno dokuczaly i było mega plodnego sluzu, później juz nic.A od wtorku do wczoraj jajniki kuly na zmiane, lewy więcej i czuje się mokra, a dziś to samo, z tym ze sluz zrobił się mleczny i jest go duuzo, a za 5 dni termin spodziewanej @ , co Wy na to?

Asia, zostań z Nami:)

Dominika może @ wcale nie przyjdzie ? :)

gabis mam pytanko, czy jak brałaś inofolic po 2 saszetki to na raz, czy w jakiś odstępach czasowych, np. pierwszą rano, drugą wieczorem?

Majdaczek, dobrze by bylo;)
Ostatni raz dzialalismy 20.
Boje się, że ovu sie przesunela i nad morzem przyjdzie wredna@.Nie chce się przytulać"z zegarkiem w reku" jak mam takie "objawy", bo to ma być przyjemne, a nie spinanie i robienie mechanicznie.Test wczoraj wyszedł negatywny ale do wtorku niby jeszcze trochę czasu.

Butterfly a no jak @ nie pojawi sie jeszcze kilka dni i dalej bede sie tak czula to chyba wlasnie tak zrobie :tak:

Gabis- chodze na monitoring plus testy owulacyjne wiec nie ma mowy o pomylce.

Majdaczek- ale ja wlasnie napisalam, ze mam tydzien przed sluz plodny.., nie tydzien po:)

Wiem ze sluz plodny mozna miec wczesniej. Ale zeby zanikal na owulacje to wlasnie sie chcialam sie Was poradzic czy ktoras tez gak ma.

Ostatnia edycja:
reklama
jussastar sorry, źle napisałam. Ale jak dla mnie to masz wszystko OK. Ja przynajmniej mam podobnie. Tzn w zeszłym cyklu jak zerknęłam na wykres, to zniknął mi dzień po.

Do góry