reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Jusastar trzymam mocno kciuki:-)
Asiu super wiadomość,daj znać jak serduszko. Mnie naprawdę cieszą Twoje 2 kreseczki,wiem jak walczyłas;-)

A u mnie wczoraj wieczorem pojawiła się @ walczymy dalej..

reklama
Asia ty się nawet nie wyglupiaj babo! Będziesz ciężarnym przykładem na to, że marzenia się spełniają :tak: trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo!

Oda masz rację, i Ty i Grubson. Będzie co ma być. Może jeszcze mamy coś do zrobienia by zapewnić dziecku bezpieczeństwo. Tak samo w brzuszku jak i później. Ale mam nadzieję że każda z nas już jest blisko tego szczęścia.

Kasiu kciuki za kolejny cykl.

Co słychać u reszty z was dziewczyny?
U mnie paskudna pogoda i kiepski nastrój.

Asia co ty za herezje tu piszesz!!!!!!! Masz tu zostać, pisać i przesyłać nam pozytywne fluidy!:) cieszę się że maluszek rośnie no i super, że już niedługo usłyszysz serduszko:)))
Oda, masz rację, na każdą z nas przyjdzie czas:)))
Kasia w takim razie trzymam kciuki za kolejny cykl:)))
Aschlee pisz co u Ciebie??? Powtarzasz dziś test??? kciuki mocno zaciśnięte!!!!!!! &&&&&
Lisica, witam się poranną kawką;) U mnie też dziś zimno i deszczowo, ale podobno jutro ma wrócić już pogoda;))) Mam nadzieje, bo moje małe kończy jutro 2 latka i chciałabym, żeby było cieplutko i słonecznie, żebyśmy w domu nie musiały siedzieć:)

Dzień dobry, choć wcale nie taki dobry, bo zimno i deszczowo. Pomyśleć, że to już prawie końcówka czerwca brrrrrrrrrrrrrrrrrr!

AsiaSz masz tu zostać i odpowiadać na wszystkie nasze pytania i wątpliwości :tak: Właśnie dobrze, że jesteście tu jeszcze brzuchatki, bo nikt nas tak dobrze nie zrozumie, jak Wy.

KasiaJ no to kciuki za następny cykl, oby owocny!

W Tatrach podobno straszne załamanie pogody. W zimie było lato, więc pewnie w lecie będzie jesień, a może nawet zima :no:
Nie wiem jak Wy, ale Ja strasznie reaguję na pogodę, szczególnie tą paskudną. Dzisiaj się czuję jakby mnie ktoś z samego rana młotkiem potraktował :crazy: Masakra!

Hej dziewczynki!
Asiu - no co Ty!!! Masz zostać, bo dajesz nadzieję nam, że się uda!
KasiaJ i Annam - &&&& za nowy cykl!
Lisica - u mnie też brzydko...
Butterfly - staranka pełną parą? :) Ja jeszcze męża pomęczę chyba do soboty (wtedy mam monitoring):)
Majdaczek - nie reaguję na zmianę pogody, ale wolałabym, żeby świeciło słonko ...

butterfly to Ja się dołączam do tych starających się pełną parą :):):) U mnie owu jutro, najpóźniej w sobotę, więc męczę mojego po nockach codziennie z samego rana :tak: Jajniki mi dają popalić w tym cyklu, o biuście nie wspomnę :)

reklama
Do góry