reklama
Lisica.
Fanka BB :)
Asia ty się nawet nie wyglupiaj babo! Będziesz ciężarnym przykładem na to, że marzenia się spełniają trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo!
Oda masz rację, i Ty i Grubson. Będzie co ma być. Może jeszcze mamy coś do zrobienia by zapewnić dziecku bezpieczeństwo. Tak samo w brzuszku jak i później. Ale mam nadzieję że każda z nas już jest blisko tego szczęścia.
Kasiu kciuki za kolejny cykl.
Co słychać u reszty z was dziewczyny?
U mnie paskudna pogoda i kiepski nastrój.
Oda masz rację, i Ty i Grubson. Będzie co ma być. Może jeszcze mamy coś do zrobienia by zapewnić dziecku bezpieczeństwo. Tak samo w brzuszku jak i później. Ale mam nadzieję że każda z nas już jest blisko tego szczęścia.
Kasiu kciuki za kolejny cykl.
Co słychać u reszty z was dziewczyny?
U mnie paskudna pogoda i kiepski nastrój.
butterfly:)
Asia co ty za herezje tu piszesz!!!!!!! Masz tu zostać, pisać i przesyłać nam pozytywne fluidy! cieszę się że maluszek rośnie no i super, że już niedługo usłyszysz serduszko))
Oda, masz rację, na każdą z nas przyjdzie czas))
Kasia w takim razie trzymam kciuki za kolejny cykl))
Aschlee pisz co u Ciebie??? Powtarzasz dziś test??? kciuki mocno zaciśnięte!!!!!!! &&&&&
Lisica, witam się poranną kawką U mnie też dziś zimno i deszczowo, ale podobno jutro ma wrócić już pogoda)) Mam nadzieje, bo moje małe kończy jutro 2 latka i chciałabym, żeby było cieplutko i słonecznie, żebyśmy w domu nie musiały siedzieć
Oda, masz rację, na każdą z nas przyjdzie czas))
Kasia w takim razie trzymam kciuki za kolejny cykl))
Aschlee pisz co u Ciebie??? Powtarzasz dziś test??? kciuki mocno zaciśnięte!!!!!!! &&&&&
Lisica, witam się poranną kawką U mnie też dziś zimno i deszczowo, ale podobno jutro ma wrócić już pogoda)) Mam nadzieje, bo moje małe kończy jutro 2 latka i chciałabym, żeby było cieplutko i słonecznie, żebyśmy w domu nie musiały siedzieć
majdaczek14
Dzień dobry, choć wcale nie taki dobry, bo zimno i deszczowo. Pomyśleć, że to już prawie końcówka czerwca brrrrrrrrrrrrrrrrrr!
AsiaSz masz tu zostać i odpowiadać na wszystkie nasze pytania i wątpliwości Właśnie dobrze, że jesteście tu jeszcze brzuchatki, bo nikt nas tak dobrze nie zrozumie, jak Wy.
KasiaJ no to kciuki za następny cykl, oby owocny!
W Tatrach podobno straszne załamanie pogody. W zimie było lato, więc pewnie w lecie będzie jesień, a może nawet zima
Nie wiem jak Wy, ale Ja strasznie reaguję na pogodę, szczególnie tą paskudną. Dzisiaj się czuję jakby mnie ktoś z samego rana młotkiem potraktował Masakra!
AsiaSz masz tu zostać i odpowiadać na wszystkie nasze pytania i wątpliwości Właśnie dobrze, że jesteście tu jeszcze brzuchatki, bo nikt nas tak dobrze nie zrozumie, jak Wy.
KasiaJ no to kciuki za następny cykl, oby owocny!
W Tatrach podobno straszne załamanie pogody. W zimie było lato, więc pewnie w lecie będzie jesień, a może nawet zima
Nie wiem jak Wy, ale Ja strasznie reaguję na pogodę, szczególnie tą paskudną. Dzisiaj się czuję jakby mnie ktoś z samego rana młotkiem potraktował Masakra!
majdaczek, ja mam tak samo jak ty, jak jest pogoda do d...y to jestem jak by mnie przejechał czołg...........
LATO WRACAJ!!!!!!!!!
LATO WRACAJ!!!!!!!!!
Hej dziewczynki!
Asiu - no co Ty!!! Masz zostać, bo dajesz nadzieję nam, że się uda!
KasiaJ i Annam - &&&& za nowy cykl!
Lisica - u mnie też brzydko...
Butterfly - staranka pełną parą? Ja jeszcze męża pomęczę chyba do soboty (wtedy mam monitoring)
Majdaczek - nie reaguję na zmianę pogody, ale wolałabym, żeby świeciło słonko ...
Asiu - no co Ty!!! Masz zostać, bo dajesz nadzieję nam, że się uda!
KasiaJ i Annam - &&&& za nowy cykl!
Lisica - u mnie też brzydko...
Butterfly - staranka pełną parą? Ja jeszcze męża pomęczę chyba do soboty (wtedy mam monitoring)
Majdaczek - nie reaguję na zmianę pogody, ale wolałabym, żeby świeciło słonko ...
Jussastar no a jak Wiesz za bardzo się nie nastawiam, że się uda, ale fakt faktem wczoraj miałam owu no i przytulańsko było, więc zobaczymy Dziś Go też trochę pomęczę
majdaczek14
butterfly to Ja się dołączam do tych starających się pełną parą U mnie owu jutro, najpóźniej w sobotę, więc męczę mojego po nockach codziennie z samego rana Jajniki mi dają popalić w tym cyklu, o biuście nie wspomnę
Majdaczek, działaj działaj
reklama
Podziel się: