reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Byłam u gina i okazało sie że owu dopiero przede mną. Pokazywał mi na usg pęcherzyk z ciałkiem żółtym, który ma 15mm. Więc kazał od środy robić testy. Są też inne pęcherzyki, ale ten jest obiecujący. No więc działamy dalej :) A w sobotę mam iść na wizytę i jak nie pęknie pęcherzyk będę miała zastrzyk.
Butterfly - to będziemy razem czekać na testowanie :)
Martha - kuruj się. Nad morzem też mnie wywiało, pogoda kiepska, ale odpoczęłam sobie trochę :)
Lisica - oby wszystko się wyjaśniło!
Grubson - widzę, że uciekasz. Powodzenia, oczyść myśli i wracaj ze zdjeciem dwóch grubych kresek :)

reklama
Jussastar, no to działamy:)
Lisica, oby wszystko jak najszybciej sie wyjaśniło:)
A u mnie od dwóch dni jakoś dziwnie... piersi mam tak obolałe i nabrzmiałe jak przed okresem... apetyt wilczy... fakt faktem przed owulacją apetyt mi zawsze dopisywał...ale takiego bólu i nabrzmiałych piersi to nie pamiętam...:/ Nie wiem o co chodzi..:/

Witam,poszłam za namową męża i dziewczyn i zatestowalam dzisiaj rano..8 dni przed terminem @.. dziś jest mój 23dc/30.Wyszla 1 gruba kreska, zobaczymy co wyjdzie 1.07

Dominika, 8 dni przed @ to moim zdaniem zdecydowanie za wcześnie, żeby coś wykazało... życzę powodzenia, żebyć 1 lipca zobaczyła 2 grube krechy:)
A mnie piersi nadal bolą...:/ Czy któraś z Was też tak ma???

Butterfly - mnie bolą przed okresem, ewentualnie jak mąż za bardzo pogryzie :-p
Mi niestety też się poprawił apetyt ostatnimi czasy... I muszę się hamować... A zrobiłam dziś pierogi z jagodami :-)

Dominika - no to jeszcze może być dużo za wcześnie...

Dominika ja nadal jestem dobrej mysli!!!!

Jak wam dziewczyny mija dzionek? Ja dalej w lozku. Boli mnie wszystko od lezenia. Dzis nawet moj syn zle sie czuje, wrocil ze szkoly o 13 i padl spi juz 3 godziny szooookkkk

Jussastar, no ja skończyłam okres 10 dni temu... jestem teraz przed owu... ale nigdy tak nie miałam, żeby mieć nabrzmiałe, powiększone i bolesne piersi przed owu...;/
Czuję się jak przed okresem...
Asia odpoczywaj jak najdłużej:)

Asiu odpoczywaj! Moja córka dzisiaj to samo, pospała po przedszkolu ale teraz ją brzuch boli kurcze..

butterfly to faktycznie dziwne objawy, ja mam teraz tak przed @, dzisiaj zjadłam mega bułę w pracy;-)i dalej byłam głodna.

jussastar zazdroszczę morza..szkoda ze mam tak daleko nad morze.. jakoś zawsze nie po drodze mamy i zawsze wybieramy zagranicę albo góry;-) gdzie byłaś? w jakiej miejscowości?
Trzymam kciuki za cykl, widzę, że z clo powinno się udać:tak::tak:

Dominika z testowaniem poczekaj jeszcze troszkę faktycznie. Powodzenia 1 lipca:tak::tak:

Lisica za Ciebie też trzymam! bo faktycznie dziwne to plamienie..

reklama
Kasiu w piątek. Zobaczymy...
Ja też do morza mam daleko, to drugi koniec Polski. Jestem dziewczyną spod gór :-p

Do góry