reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Jussastar bralam tylko jeden cykl niestety nie udalo sie wtedy. Potem mialam iść do gina ale tak wyszło ze nie poszłam i to byl ten szczęśliwy cykl. Żadnych skutków ubocznych nie mialam.

Majdaczek przykro mi bardzo. Trzymaj sie. Nastepny cykl twój! Kup sobie Inofolic.

Aschlee nie trac nadziei. Ja jestem dobrej myśli. Trzymam kciuki za ciebie.

reklama
Tak mnie to jakoś strasznie zdołowało, że nie potrafię się pozbierać :no: Jeszcze do tego to choróbsko, wcale nie pomaga...
Tak sobie właśnie rozmyślam, że może Ja już mamy dwójkę dzieciaków i to trzecie może nie jest nam wcale pisane?

Majdaczek Inofolic brałam pierwszy raz w szczęśliwym cyklu. To sa saszetki do rozpuszczania. Bralam po 2 (na ulotce pisze ze po 1). Wierze ze to pomogło. Anuli i Asi tez sie udalo po inofolicu.

W aptece napewno dostaniesz ale na allegro jedt duuuzo taniej.

Ja dzisiaj sprwadzilam sobie na nastepny cykl planuje zakupic ten inofolic.U mnie kosztuje 23€ 20 saszetek :tak:

Majdaczek, no co Ty aż taki dół? Nie przejmuj się tak! I skoro macie już 2 to trzecie jest tylko kwestią czasu ;)

Aschlee, czemu Ty już tak podchodzisz, co? Jeszcze będziesz mieć czas na przeżywanie i planowanie następnych cykli, na razie spokojnie czekaj! ;)

A ja - może nigdy nie będę mieć dziecka.. Może nigdy nie będzie mi dane zaznać macierzyństwa..

Cieszcie się dziewczyny z tego, co macie, przytulcie Wasze maluchy i wrzućcie na luz, bo u Was jest znacznie bardziej uzasadniony niż u mnie ;)

Witam się w ten upalny kolejny dzień ;)

Oda
bardzo fajne podejście masz do wszystkiego :tak: a zakalec kiedyś zniknie i nie będzie, trening czyni mistrzem :-)
Marta powodzenia na wizycie, i niech ten los będzie Ci obfity ;)
Aschlee Ty mi się tu nie przejmuj, na pewno badania sobie zrób kontrolne, ja zawsze robię jak czuję, że coś jest nie tak. Upał daje w kość, ja też ostatnio poczułam się źle, zaczęłam tracić grunt pod nogami i od środka się zaczęłam trząść, ale ja to wiem, że mam od tężyczki (mam problemy z niedoborem Mg i Wpn) i do tego mało też piłam teraz. Nie martw się ;-)
Ada oby szybko sobie poszła infekcja bo za niedługo Twój czas! A kiedy masz wyniki do odebrania?
Jussastar trzymam kciuki za monitoring :)))
Majdaczek głowa do góry, co Cię nie zabije, to Cię wzmocni - pamiętaj!;-)
-----------------------------------------------------------------
Dziewczyny co do suplementów i wszelkich wspomagaczy, podchodźcie z rozwagą jak do samych starań Wiem jak łatwo się zachłysnąć nowinkami. Wiara w to, że dane produkty pomogły, (a już nie mówiąc o suplementach, które nie są przez nikogo kontrolowane ani na nikim sprawdzane) jest kiedy okazuje się, że jest cykl udany, ale tak naprawdę to że się udało, nie musiało być z tym związane. Ja też mam czasami ochotę na jedno a to na drugie, bo trochę by się nazbierało różnych wspomagaczy, ale najważniejsze przyjmować podstawowe witaminy resztę z jedzenia i prowadzić zdrowy tryb życia. I mieć lekką głowę przy staraniach ;-)

reklama
Grubson po prostu wydaje mi sie ze dupa blada z tego cyklu dlatego szykuje sie na nastepny.Wole sie pozytywnie w razie czego rozczarowac niz nastawiac a potem siedziec w dolku po uszy;-)

Adelo wlasnie tez tak mysle moze organizm daje znac ze cos jest nie tak a podstawowe badania nie zaszkodzi zrobic;-)

ja do staran podchodze na luzie jedynie jak juz to mysle zeby kupic jakies wspomagacze typu inofolik ale nie ma przytulanek tu i teraz bo to te dni...:-D co ma byc to bedzie

Do góry