Witam się w ten upalny kolejny dzień
Oda bardzo fajne podejście masz do wszystkiego
a zakalec kiedyś zniknie i nie będzie, trening czyni mistrzem :-)
Marta powodzenia na wizycie, i niech ten los będzie Ci obfity
Aschlee Ty mi się tu nie przejmuj, na pewno badania sobie zrób kontrolne, ja zawsze robię jak czuję, że coś jest nie tak. Upał daje w kość, ja też ostatnio poczułam się źle, zaczęłam tracić grunt pod nogami i od środka się zaczęłam trząść, ale ja to wiem, że mam od tężyczki (mam problemy z niedoborem Mg i Wpn) i do tego mało też piłam teraz. Nie martw się ;-)
Ada oby szybko sobie poszła infekcja bo za niedługo Twój czas! A kiedy masz wyniki do odebrania?
Jussastar trzymam kciuki za monitoring
))
Majdaczek głowa do góry, co Cię nie zabije, to Cię wzmocni - pamiętaj!;-)
-----------------------------------------------------------------
Dziewczyny co do suplementów i wszelkich wspomagaczy, podchodźcie z rozwagą jak do samych starań Wiem jak łatwo się zachłysnąć nowinkami. Wiara w to, że dane produkty pomogły, (a już nie mówiąc o suplementach, które nie są przez nikogo kontrolowane ani na nikim sprawdzane) jest kiedy okazuje się, że jest cykl udany, ale tak naprawdę to że się udało, nie musiało być z tym związane. Ja też mam czasami ochotę na jedno a to na drugie, bo trochę by się nazbierało różnych wspomagaczy, ale najważniejsze przyjmować podstawowe witaminy resztę z jedzenia i prowadzić zdrowy tryb życia. I mieć lekką głowę przy staraniach ;-)