reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Oda ja uwielbiam babke marmurkowa z polewa orzechowa :tak:

Ja w czwartek ide Do lekarza po skierowanie na podstawowe badania bo chyba cosik ze mna nie tak jest troche

Nie wiem wlasnie...chyba cos Mo zdrowie zaczyna szfankowac.Pojechalam z mezem po poludniu Do urzedu zalatwic jedna sprawe i zaslablam...a teraz czuje sie jakas taka zmeczona jakbym nie spala z tydzien

Aschlee spokojnie. Nie panikuj. Może to fasolka płata ci takie figle. Poczekaj cierpliwie do terminu @ :-)

Gabis myslisz ze az tak bym reagowala? chyba ze to od tego goraca...sama juz nie wiem co myslec postaram sie troche odpoczac i wiecej spac...nabilam sobie sporego siniora na rece [emoji35]

Aschlee mysle ze wiele rzeczy sie sklada na twoje samopoczucie. Od staranek przez (nie)czekanie na @ a na upalach kończąc. Wiev daj sobie troszkę czasu. Buziak.

Hej Dziewczyny!
Gratuluję zafasolkowanym i trzymam kciuki za kolejne :)
Ja jutro idę do gina z kompletem zleconych badań po oficjalne zielone światełko (mam nadzieję).
Wszystkie zlecone badania wyszły w normie co cieszy, choć nie do końca bo oznacza że przy kolejnej próbie jestem skazana na los... albo... albo...
Ale walczymy dalej !
Miłego wieczoru:)

Aschlee, różnie może być. Moja koleżanka dowiedziała się o ciąży w szpitalu. Trafiła tam z bólem brzucha. Myślała, że to wyrostek, a diagnoza była - wczesna ciąża.

Z drugiej strony nie ma sensu każdego dziwnego objawu przypisywać ciąży, bo potem tylko rozczarowania. Ja miałam poza tym pełno różnych urojonych objawów, z których nic nie wynikało.

Więc chyba najlepiej tak jak piszesz, sprawdzić na spokojnie co się dzieje. Badania na pewno nie zaszkodzą, a i tak się powinno kontrolnie co jakiś czas robic. A jeśli się okaże, że to tylko wczesne objawy ciąży, to tylko na plus.

reklama
Asia gratulacje :)
jestem po wizycie u ginekologa, mam infekcje. Przepisal mi globulki dowcipne a P tabletki. Ja tez mialam je brac zamiast dowcipnych ale boje sie o zoladek.

Do góry