reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Jussastar, niby ciut lepiej, ale dalej kaszle i czasem gardło pobolewa.

Co do objawów II kreseczek..mnie (.)(.) nie bolały w ogóle...dopiero jakieś 2-3 tygodnie po dacie @.
I teraz przez cały czas...jedynie śluz był taki jakby płodny :0

Justyna-ja od kilku lat w uk mieszkam, mały chodzi do przedszkola z samymi anglikami, a mój angielski jest kiepski bo mam anty talent do nauki języków

Happy wystarczy przeglądarka Google chrome i tłumacz :D ewentualnie pojedyncze słówka w tłumaczu google :p I juz bedziesz wiedziec o co chodzi :D
ja tego co nie rozumiem to sobie własnie tak tłumaczę i dzięki temu ucze :)

Justyna-mam taką aplikacje w telefonie. Poza tym znam angielski na tyle ze dogad sie w przedszkolu, sklepie a nawet u lekarze (no chyba że to jakas poważna sprawa)
Dziewczyny szyjke mam nadal zamknięta ale teraz wydaje się być bardziej miękka... i wyżej...vo to może znaczyć

Ostatnia edycja:
Happy we wczesnej ciazy szyjka jest rozpulchniona (czyli taka miekka) no i ucieka do gory, trzymam kciuki zeby u Ciebie to byla oznaka ciazy :-D

reklama
Beata-bardzo bym chciała ale boję się że to nie jest ciąża i chyba dlatego nie spiesze się z testem. Chciałam zrobić dzisiaj ale jednak nie byłam w mieście. Zastanawiam się tylko czy mie zaszkodzi mi ze zawsze noszę syna na rękach w drodze z przedszkola do domu jakieś 15minut a mały wazy niecałe 16 kg. I myślę że chyba nie powinnam

Do góry