reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dostinex bralam 4 miesiace wczesniej 1,5 bromergon. Ale przede wszystkim bralam w tym cyklu Inofolic. Polecam bo juz 3 jestem ze staraczek po pierwszym cyklu.

reklama
Asiu, gratuluję :) i trzymam mocno kciuki

Ja powinnam w czwartek testować, ale nie wiem. W piatek wyjezdzam na urlop i w sumie to nie wiem czy lepiej wiedziec, nie wiedziec, ehh.

Znając siebie nie wytrzymam i przetestuje ;)

HEJ

no ,niestety u mniie @ nadeszla.

LISICA-mozesz mi wpisac nastepna na 06.07

ASIA-gratuluje,zycze zdrowej i nudnej ciazy.

JA biore INOFOLIC i jakos nic z tego ale bede go brala dalej moze sie uda.

LISICA-inofolic jest ponoc na poprawe jakosc komorek jajowych.Doczytalam,ze to witamina b ,bodajze b8 plus kwas foliowy.
Jezeli masz problemy z tarczyca to lepiej sie spytaj endo czy mozeszz brac ,mi mija pozwolila.Biore go juz chyba od zimy.

Ostatnia edycja:
Tak napisalam na wszelki wypadek bo zawsze sie lepiej spytac lekarza.
Dobrze,ze masz tarczyce zdrowa bo to paskudztwo wszystko komplikuje.

Chyba wysle Mojego po truskawki bo nagle mnie na nie naszla ochota.

Asiu czyżby wyjazd się przyczynił do II kreseczek! Gratuluję Kochana:tak:Piękna beta i trzymam mocno kciuki za wysoki przyrost:tak: Ten specyfik kupowałaś na all?? bo może zakupię...zależy mi bardzo na kolejnym cyklu..

apatka testuj!!

U was też taki skwar ??

Taak, u mnie też gorąco...

Ja pierdzielę, nie mam ani grama kondycji... Mięśnie dają radę, ale oddechowo jest dramat, wytrzymałam 13 minut cardio Mel B i zaczęło mi się kręcić we łbie i myślałam, że się porzygam :D TRA-GE-DIA!!!
A za to później na luziku zrobiłam pośladki i brzuch.. No nie rozumiem tego nooooo :/

Asia – GRATULUJĘ!!!! Zawsze jak się udaje komuś po tak długim staraniu to napełnia mnie taką nadzieją, że i mi się uda w końcu :-) Super, super wieści! !!!!!!!!
Ja biorę Inofem a to jest dokładnie to samo co Inofolic. Ale nie brałam od początku, tylko od 11dc. Więc może w następnym cyklu pomoże? :D
Fuma Foch - &&&& za następny cykl!!!
Grubson – ja też chcę dziś poćwiczyć, ale jeszcze za gorąco!!!

reklama
Hej

Lisica, ja prosiłabym o wpis do poczekalni, ten i następny cykl nie wchodzą w grę, a potem zobaczymy :),
Asia, ja również przyłączam się do gratulacji i czekam na dalsze wiesci,
Majdaczek, a co u Ciebie?

Dziewczyny, Wy czasem piszecie o smakołykach, które przyrządzacie, a ja muszę się Wam przyznać, że nie potrafię gotować. Ale postanowiłam, że skoro chcę zostać mamą, to jak przystało na porządną Matkę Polkę muszę się nauczyć gotować i piec. Tak więc wczoraj zainaugurowałam moje kulinarne próby z bardzo prostym przepisem na babkę marmurkową. No i zgadnijcie co - wyszedł zakalec. Ale to nic, będę próbować dalej. A zakalec da się zjeść ostatecznie :)
Jakie są Wasze ulubione ciasta?

Do góry