reklama
Fuma_Foch
Fanka BB :)
HEJ
no ,niestety u mniie @ nadeszla.
LISICA-mozesz mi wpisac nastepna na 06.07
ASIA-gratuluje,zycze zdrowej i nudnej ciazy.
JA biore INOFOLIC i jakos nic z tego ale bede go brala dalej moze sie uda.
LISICA-inofolic jest ponoc na poprawe jakosc komorek jajowych.Doczytalam,ze to witamina b ,bodajze b8 plus kwas foliowy.
Jezeli masz problemy z tarczyca to lepiej sie spytaj endo czy mozeszz brac ,mi mija pozwolila.Biore go juz chyba od zimy.
no ,niestety u mniie @ nadeszla.
LISICA-mozesz mi wpisac nastepna na 06.07
ASIA-gratuluje,zycze zdrowej i nudnej ciazy.
JA biore INOFOLIC i jakos nic z tego ale bede go brala dalej moze sie uda.
LISICA-inofolic jest ponoc na poprawe jakosc komorek jajowych.Doczytalam,ze to witamina b ,bodajze b8 plus kwas foliowy.
Jezeli masz problemy z tarczyca to lepiej sie spytaj endo czy mozeszz brac ,mi mija pozwolila.Biore go juz chyba od zimy.
Ostatnia edycja:
Fuma_Foch
Fanka BB :)
Tak napisalam na wszelki wypadek bo zawsze sie lepiej spytac lekarza.
Dobrze,ze masz tarczyce zdrowa bo to paskudztwo wszystko komplikuje.
Chyba wysle Mojego po truskawki bo nagle mnie na nie naszla ochota.
Dobrze,ze masz tarczyce zdrowa bo to paskudztwo wszystko komplikuje.
Chyba wysle Mojego po truskawki bo nagle mnie na nie naszla ochota.
Asiu czyżby wyjazd się przyczynił do II kreseczek! Gratuluję KochanaPiękna beta i trzymam mocno kciuki za wysoki przyrost Ten specyfik kupowałaś na all?? bo może zakupię...zależy mi bardzo na kolejnym cyklu..
apatka testuj!!
U was też taki skwar ??
apatka testuj!!
U was też taki skwar ??
Taak, u mnie też gorąco...
Ja pierdzielę, nie mam ani grama kondycji... Mięśnie dają radę, ale oddechowo jest dramat, wytrzymałam 13 minut cardio Mel B i zaczęło mi się kręcić we łbie i myślałam, że się porzygam TRA-GE-DIA!!!
A za to później na luziku zrobiłam pośladki i brzuch.. No nie rozumiem tego nooooo :/
Ja pierdzielę, nie mam ani grama kondycji... Mięśnie dają radę, ale oddechowo jest dramat, wytrzymałam 13 minut cardio Mel B i zaczęło mi się kręcić we łbie i myślałam, że się porzygam TRA-GE-DIA!!!
A za to później na luziku zrobiłam pośladki i brzuch.. No nie rozumiem tego nooooo :/
Asia – GRATULUJĘ!!!! Zawsze jak się udaje komuś po tak długim staraniu to napełnia mnie taką nadzieją, że i mi się uda w końcu :-) Super, super wieści! !!!!!!!!
Ja biorę Inofem a to jest dokładnie to samo co Inofolic. Ale nie brałam od początku, tylko od 11dc. Więc może w następnym cyklu pomoże?
Fuma Foch - &&&& za następny cykl!!!
Grubson – ja też chcę dziś poćwiczyć, ale jeszcze za gorąco!!!
Ja biorę Inofem a to jest dokładnie to samo co Inofolic. Ale nie brałam od początku, tylko od 11dc. Więc może w następnym cyklu pomoże?
Fuma Foch - &&&& za następny cykl!!!
Grubson – ja też chcę dziś poćwiczyć, ale jeszcze za gorąco!!!
reklama
Oda1
Zaangażowana w BB
Hej
Lisica, ja prosiłabym o wpis do poczekalni, ten i następny cykl nie wchodzą w grę, a potem zobaczymy ,
Asia, ja również przyłączam się do gratulacji i czekam na dalsze wiesci,
Majdaczek, a co u Ciebie?
Dziewczyny, Wy czasem piszecie o smakołykach, które przyrządzacie, a ja muszę się Wam przyznać, że nie potrafię gotować. Ale postanowiłam, że skoro chcę zostać mamą, to jak przystało na porządną Matkę Polkę muszę się nauczyć gotować i piec. Tak więc wczoraj zainaugurowałam moje kulinarne próby z bardzo prostym przepisem na babkę marmurkową. No i zgadnijcie co - wyszedł zakalec. Ale to nic, będę próbować dalej. A zakalec da się zjeść ostatecznie
Jakie są Wasze ulubione ciasta?
Lisica, ja prosiłabym o wpis do poczekalni, ten i następny cykl nie wchodzą w grę, a potem zobaczymy ,
Asia, ja również przyłączam się do gratulacji i czekam na dalsze wiesci,
Majdaczek, a co u Ciebie?
Dziewczyny, Wy czasem piszecie o smakołykach, które przyrządzacie, a ja muszę się Wam przyznać, że nie potrafię gotować. Ale postanowiłam, że skoro chcę zostać mamą, to jak przystało na porządną Matkę Polkę muszę się nauczyć gotować i piec. Tak więc wczoraj zainaugurowałam moje kulinarne próby z bardzo prostym przepisem na babkę marmurkową. No i zgadnijcie co - wyszedł zakalec. Ale to nic, będę próbować dalej. A zakalec da się zjeść ostatecznie
Jakie są Wasze ulubione ciasta?
Podziel się: