reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Leze,Olus sie bawi przy mnie.Za godz.musze sie ogarnac.
Justyna w rodzinie mam dwie polozne... takze chcac nie chcac o plamieniach troche wiem..Moga byc czyms normalnym,ale moga tez byc zla oznaka...:/

reklama
Dominika no to fajnie masz :DZawsze możesz się poradzic kogoś bliskiego z dużą wiedzą :) (tak sądze?) Shawty no pewnie, że tu jest fajnie :) Ja myslałam, że na to forum tak zagoszczę " jednorazowo" a jednak wciagneło mnie.

A czyli one Ci naświetliły jakoś sprawę i stąd twoje czarne mysli?Tak czy siak lekarz Ci powie, wybada, zrobi usg :)I będziesz mieć pewność :)

Dominika, ja trzymam kciuki żeby było ok! Czasami to naprawdę nic złego ;)

No mnie się własnie nie podobają nowoczesne imiona :D A już takie spolszczone Nikole Kewiny Brajany i Dżesiki mnie mega smieszą :p Ja to w ogóle jestem konserwatywna w wielu kwestiach :p Na szczęscie trend w Polsce jest taki, że normalne imiona wiodą prym i bardzo się z tego cieszę, chociaż dużo tych Antków i Hanek ostatnio wszędzie, ale trudno :p

Domi tak jak Grubson pisze czasami plamienia na poczatku ciazy sie zadrzaja, trzymam kciuki zeby szybko ustaly, bo w tedy na pewno bedziesz spokojniejsza ;-)

Hehe no za kilka lat nikt tak nie powie, będą nowoczesne, Antoni jest chyba na 5 miejscu w Polsce, Franek ok. 10 :D
Każdemu się podoba co innego :)
Mnie się nie podobają niby normalne, ale takie jak Sandra, Justyna, Sylwia, jakies Piotrki, Mateusze i inne Tomki :D No z męskich to w ogóle prawie żadne, z babskimi lepiej, ale też baardzo mało :p A już mojego imienia nienawidzę z całego serca, ale nie pytajcie :p

reklama
Nie ma takiej opcji :D I tak za dużo tu o sobie piszę :p Trza się trochę opanować :p

W ogóle to jest smieszne, jedni się dziwią, że takie imię istnieje a inni znają po kilka osob które się tak zwą :D Ja znam chyba z 5 :D A znowu ostatnio usłyszałam: 'Jak? Pierwsze słyszę!' :D

Ostatnia edycja:
Do góry