reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Jeżeli można się wtrącić, mnie się nie podobają imiona starodawne, bo za takie uznaje Jasia, Stasia czy Marysię, ale to tylko moje zdanie.
Strasznie podoba mi się za to dla chłopca Kacper i Ksawery, z dziewczynką mam problem ;) zresztą...wolałabym chłopaka:D

reklama
Happy kochana napisalam PW zeby nie zasmiecac forum:tak:

Domi mysl pozytywnie kochana.My tu trzymamy kciuki &&&&&&

Ostatnia edycja:
Domi a można wiedziec czemu masz takie przeczucia??:) Coś się jeszcze wydarzyło oprócz tych plamień?Nie ma co sie czasem na zapas przejmowac :))Czekaj spokojnie do wizyty.
Shawty ja mam podobne zdanie do Ciebie w kwestii imion ;)

Shawty,mam nadzieje,ale nie bede tu smecic.

Olej dyskusje,niepotrzebnie sie w nia wdajesz i tak jestes na przegranej,czego bys nie napisala.Kazdy ma inny charakter,inne podejscie-brak dystansu do siebie robi swoje.
Szkoda tylko,ze inne zdanie jest negowane,a krytyka powinna byc konstruktywna,a nie.Odpusc,bo nie warto.Moj post pozostal bez echa za to,Twoje jak tylko sie pojawia to podsycaja i tak juz rozdmuchana "sytuacje".Nie warto! ;) Wracaj tu do nas;)

Domi co to za brzydkie nadtawienie :-( ejjjj nie smutaj sie, bedzie dobrze, grunt to pozytywne myslenie ;-)

Dziewczynki kciuki baaardzo potrzebne, bo w tej spoldzielni o to mieszkanie stara sie tez jeszcze jedna rodzina, to taki swojego rodzaju "konkurs" , takze musimy czekac ;-)

Z tym kiepskim nastrojem to chyba przez ta pore roku, teraz mniej slonka i chlodniej :-( ja nie lubie takiej pogody , taki ze mnie zmarzluch ze hoho :p

A czasem w ciazy nie ma wielkich dolegliwosci, ja z moimi corami to latalam jak szalona :p , zero mdlosci, tylko mini pobolewania brzucha i (*)(*) , takze bex obaw i cieszcie sie kochane tym pieknym stanem :-)

A my mamy imiona: Kornelia, Kira i Ksawery ;-)

Justyna,mam kawe z mlekiem,czasem brazowy kolor na wkladce,mam "dziwne brzucho" i po podtarciu jest bardzo malo brazowego koloru.Nie chce Wam smecic,bo to nie w moim stylu,a do wizyty jeszcze tyle czasu.Martwie sie,ale nie schizuje.Staram sie myslec pozytywnie.

reklama
wiem Domi, że się martwisz bo pewnie naczytałaś się o plamieniach w ciąży i historiach z nimi związanych..skądś to znam ;)

Do góry