reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dominika no to super :)wiedzialam, że bedzie ok ;) A ja miałam tak z luteiną, że przepisała mi lekarka też 100 a sprzedali mi 50..i na drugi dzień dziewczyna przyjechała z apteki i przywiozła mi ta dobra luteinęi zaczęła tłumaczy że sie pomyliła itd....czasem się zastanawiam czy jej bład miał wpływ na przebieg zdarzeń czy poprostu tak czy tak by się to skonczyło w ten sposób :p

reklama
O nawet mnie sie dostalo! Mam w dupie osoby z tamtego watku, nie znam ich nie wiem kto jest w ciazy a kto nie, jak pisalam, czasem wchodze i wychodze.
Pisze sobie u nas OGOLNIE o wyrazaniu swojego zdania, nie odnosze sie do zadnej stuacji z tamtego forum, nie pada zadnen odnosnik do innego forum, do zadnej sytuacji, zadnej osoby, a tam... cytat z moich słow na Staraczkach 2014!
Ludzie to naprawde mysla, ze wokol nich kreci sie swiat i nie ma ciekawszych tematow?
Egocentryzm na 100 pro! Dobreeee!!! xD POZDRO laski!!
Ubawilam sie przednio :D

Dominika, jest postęp więc na ten moment jest dobrze :-) Trzymam kciuki za zarodek i serce! A kiedy kolejna wizyta?

Grubson,za jakies 2 tyg?Musze przeliczyc na ile luteiny mi starczy;)
Nie przejmuj sie,u nas jest o wiele ciekawiej,moze autorytetem jestes dla "podgladajacych" i cytuja Twoje slowa;) zacytowalam czyjes "lezec i pachniec" a pozniej mnie to przypisano..:D
Ciesz sie Dziewczyno, ze nasz watek zyskal sporo podgladajacych;)

Kasiu, 6tc.Uspokoilam sie,bo wczesniej nic nie bylo widac i bylo spore prawdopodobienstwo ciazy pozamacicznej.Mam nadzieje,ze bedzie zarodek i bijace serduszko;)

Justyno,wydaje mi sie ze to chyba nie powinno miec wplywu,ale specjalista nie jestem i nie chce wprowadzic Cie w blad.

Ostatnia edycja:
Dominika, alez ja sie nie przejmuje, no raczej, ze mnie cytuja, tekst o g*wnie w papierku jest super xD Co ja poradzę na to, że ludzie nie potrafią czytać ze zrozumieniem i wszędzie widzą 'drugie dno'? ;P Dla mnie koniec tematu, chociaż wcale go nie zaczynałam.

Justyna, jak by sie mialo utrzymac to by sie utrzymalo.. Nie mysl o tym ;)

Beata – kciuki za mieszkanie &&&. A to już z myślą o powiększeniu rodziny? : )
Ja się zżyłam z Wami, bo próbowałam na kwietniówkach i jakoś nie mogłam się wkręcić.

Justyna – dla dziewczynki albo Emilia, albo Oliwia : ) A jak chłopak to gorzej może Wojtuś, Daniel albo Rafał. No ale jeszcze czeka mnie wybieranie z mężem :p Wszelkie udziwnienia odrzuca, imię musi być w miarę powszechne ;p Ale nie chcę też używać bardzo popularnych imion jak Kuba, Julia,Maja,Kacper… bo za dużo już dzieciaków takie ma.
Bardzo mi się podoba imię Aleksander, Dominik, Beniamin czy Nikodem – ale zdrobnienia już nie za bardzo…
Na razie jestem za Oliwką i Wojtusiem :p
Ingę proponowałam mężowi, ale mówi, że za wymyślne ;p

Grubson – Staś jest akurat fajne. Reszta tradycyjnych jakoś do mnie nie przemawia. Poza tym , tak jak piszesz za duuużo ich teraz jest nadawanych…

Happy – u Was Halloween nie to samo co w Polsce, nie? Chociaż ja osobiście bardzo lubię klimat Wszystkich Świętych, chwila zadumy i wspominanie o bliskich, którzy odeszli.

Lisica – Garbyś mi się też podoba bardzo!

A co do Kacpra. Podobało mi się to imię, ale ostatnio ktoś mi powiedział „Ok, dla chłopczyka fajnie brzmi Kacper, Kacperek, ale wyobrażasz sobie dorosłego Kacpra Nowaka – menadżera, czy właściciela firmy…? To tak samo jak z Angeliką. Jakoś niepoważnie brzmi dla dorosłego.

Lisico dziękuję za wywołanie:-) ja ogólnie żyję ostatnio na zakręcie:-) praca, mały w domu , pies, pranie sprzątanie gotowanie i znowu pomiędzy tym praca. No a mały cały czas tylko ze mną. Proszę zmień termin mojej @ bo ta niestety przyszła i to z takim wyprzedzeniem że nie mogłam w to uwierzyć :szok: tak więc kolejny termin o ile będzie punktualnie to 14 lub 16.10.

Co do imion mi też się podobają takie jak Jasiu , Stasiu itp ale mąż nie chciał się zgodzić więc wyszedł Mikołaj ale w sumie to chyba inne by do niego nie pasowało :-)
A studia? no cóż ja musiałam swoje przerwać bo nie miałam z kim zostawić małego bo i mój mąż się uczy tak więc ktoś z nas musiał przerwać.
Dominika super że wizyta była udana:tak:
Shawty moja koleżanka przez całą ciąże nie miała żadnych dolegliwości i się śmiała że gdyby nie późniejsze ruchy dziecka to by zapomniała że w ciąży jest ;-)

reklama
Kinga to też ładne imię dla dziewczynki. Emilii i Oliwii też jest bardzo dużo.

Jakieś dziadostwo zwane wełnowcem przypałętało się na mojego storczyka. Za chwilę ruszam go wymyć.
Macie jakieś kwiatki w domu?

Do góry