reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Beata to ja mocno trzymam kciukasy &&&&&&&&& odmowic raczej nie powinni.Mnie tez czeka przeprowadzka za chwile...ale to nasze wymarzone mieszkanko wiec juz sie nie moge doczekac

reklama
Aschlee, oj tam, jak bym tak na to miała patrzeć to już dawno by mnie tu nie było, też czasem jestem olewana, tak to już jest na forum..
Też czasem omijam niektóre posty, bo albo nie wiem co napisać, albo mam ochotę napisać cos, co się może nie spodobać i się zamykam :p Ty też nie zawsze i nie wszystkim odpowiadasz, prawda? :)
Lepiej już nie rozgrzebujmy :D Przeciez jest fajnie ;)

Dominika, nie rozkminiaj, dzisiaj wizyta, tak? To wszystkiego się dowiesz ;)

Happy, ja zawsze tak od połowy wrzesnia do połowy pazdziernika mam nie za ciekawy humor, jakies takie przesilenie.. Ale to minie :)

Ashlee co Ty gadasz ;)Ja się już przyzwyczaiłam do tego forum i szczerze mówiac jak jestem w domu to zawsze przed spaniem sobie sprawdzam co u Was nowego :D(ten internet w telefonie...)Do tych dziewczyn co pytają co u mnie odpowiadam, że dobrze :)Zły nastrój minął i jakoś szybko zapomniałam o tej ciąży biochemicznej, mam nadzieję, że kolejna będzie już ok :)Krwawienie na pewno się wydłuży i choc nie jest tak obfite to za to bardzo bolesne. Jussastar a jakie Ci się imiona podobają?:) masz jakiś faworytów ?:D
Grubson dokładnie ja też tak czasem mam, że pomijam posty..np te dotyczące dzieci bo jakoś ciężko mi się wypowiadać w tym temacie jak sama ich nie mam ;)Wolę mówić o czymś o czym mam pojecie ;)

Ostatnia edycja:
Grubson,wiem:p

A ja Wam powiem tak:
Chyba nie ma takiej osoby,ktora w ktoryms momencie funkcjonowania tego watkunie poczulaby sie pomijana..
Po pierwsze czasem niewiadomo co odpisac,albo sie zapomina o kims,po trzecie czasem wole przemilczec.
Mnie osobiscie irytuja "slodkie pierdzenia" (i nie zawsze wydaja mi sie szczere) i wole prawde oczy i sie za nia nie obrazam,byleby byla w kulturalnym tonie.
Grubson,napisala mi o luteinie-odebralam to normalnie,mysle ze gdybym nalezala do osobmajacych "piorko w d***e ",to chyba obrazilabym sie:p

Nom moze racja... ja tez systematycznie czytam aczkolwiek od wczoraj na tablecie wyskakuje mi jakis blad nie wiem czemu i nie mozna sie zalogowac:tak:

Justyna oczywiscie ze nastepna bedzie juz ok...nie ma innej opcji

Dominika kciuki za wizyte &&&&&&&&&&&

Lisica jak sie czujesz masz juz jakies objawy?

Ja wczoraj w koncu odebralam leki bo problem z utrogestanem byl:sorry2:

Justyna, dokładnie, kiedys był na tapecie np temat przedszkola :D Co ja wiem o przedszkolach i wysyłaniu do nich dzieci ?:D To się nie odzywałam :D

Jussastar, jakie macie typy imion?

Ja już mówiłam, my mamy daawno wybrane :D

Beata-trzymam kciuki za mieszkanko i za zmajstrowanie fasilki na nowym M.:)
Shawty-u mnie rano było 13*C w dzien jest około 17*C ale jest cały czas szaro:(
Grubson-minie na pewno przed Halloween będę dom stroic , w Halloween z małym po cukierki pójdę, później przygotowania do świąt i święta a po nowym roku prawdopodobnie do pracy:)
Alchlee-tobie też Powodzenia na nowym mieszkaniu:)

Ja przepriwadzalam sie trochę ponad rok temu i juz mam zamiar tu zostać:) miejsca dużo, ogród jest nie narzekam. Tylko czasem sprzątaczka by sie przydała:D

reklama
Do góry