reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Wątpliwości dziękuję bardzo. Ja za Ciebie dalej mocno trzymam kciuki! Na usg poszłabym już ;) czuję się nienajgorzej, dziękuję.

Shawty piękna data ;)

Ostatnia edycja:
Idźcie się kłócić na wątek, na którym znajduje się sama zainteresowana, większość z nas nie wie o co chodzi więc proszę nie śmiecić tutaj. Od tego macie priv i swój wątek.

Koniec tematu.

Justyna jak się czujesz?

Ada, co u ciebie?

Oda? Happymum? Tuśka? odezwijcie się!

Domi życzę żeby plamienie przeszło :)
Lisica wpisz spodziewaną miesiączkę na 17 października (choc nie wiem czy będę się starać w tym miesiącu no ale jakby mi tak coś strzeliło do głowy to wpisz)
Mnie brzuch dalej napiernicza tak jakby to był pierwszy dzień @...Wczoraj mąż mnie zabrał na zakupy do większego miasta..ehh shopping poprawił mi humor, endorfinki wzrosły :)Tego mi bylo trzeba. Mowił, że oglądał wózki i że chciałby żebym już była w ciąży..A co tam u Ash?? czemu już się nie udziela:)pewnie teraz siedzi na forach już zaciążonych.

Shawty,zostan!:p jak obstane za Toba,tosie rozmyslisz i zosraniesz! ;) :D

Pamietaj,masz myslec tak jak wszyscy i sie nie wychylac!

Dziewczyny,ja brudze,bylam na rajdzie off roadowym,mam 3 letnie dziecko i nie zawsze mam jak polezec,staram sie nie denerwowac tylko myslec pozytywnie,a histeria nikomu jeszcze nie wyszla na dobre.
Kazdy stres przezywa inaczej.

Dziewczyny, faktycznie lepiej nie poruszać tematów z innego wątku. U nas jest tak przyjaźnie nie psujcie tego. Ja też byłam kiedyś na Staraczkach 2014, ale tam jest tyle osób, że co jakiś czas jakiś konflikt wybuchał. Zdecydowanie wolę bardziej kamerlane wątki tak jak tu. Wypowiedzieć może się każdy, tylko czasami od razu bierzecie to do siebie i się denerwujecie. Mam nadzieję, że tu taka atmosfera się nie udzieli!

Shawty – ty nigdzie nie idź, bo nikt Cię nie wygania. Ani mi się waż!!! A tak w ogóle zapraszamy do wątku Staraczki 2014 w ciąży.

Justyna – fajnie, że mąż za wózkami się ogląda : ) Ja już się nad imieniem zastanawiam, ale ciężko mi męża namówić do wybierania jakoś :p

Justyna nie...nie siedze kochana na watkach ciazowych bo jakos bylam tutaj przywiazana i nie koniecznie umiem sie wkrecic na jakies nowe ale tutaj tez czasem nie czuje sie mile widziana wiec nie zasmiecam watku niepotrzebnie...u mnie tak sobie...kiepsko sie ostatnio czuje...ale mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.Coraz wieksza sennosc mnie ogarnia najchetniej to spalabym caly dzien i cala noc czasem to mam wrazenie ze wstaje pojde do lazienki zrobie dziecku jesc chwile posiedze i jestem zmeczona jakbym conajmniej jakis mega maraton przebiegla.Jakiejs wysypki dostalam...a co u Ciebie?

reklama
Po prostu nie lubię sytuacji, gdzie nie mogę wypowiedzieć swojego zdania w danym temacie, tylko grzecznie powinnam przytakiwać głównodowodzącemu.
Tak trzeba przyznać, nasz wątek jest skromniejszy przez co i bardziej sympatyczny :)

Do góry