reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Bylam u endo,jeszcze nie mam dokladnie zdiagnozowanej tarczycy,jak to powiedziala pani dr.Dostalam skierowanie na badania z krwi i uag tarczycy.17 pazdziernika (sobota) kolejna wizyta.Lekarka skupila sie na ciazy,zeby bezpiecznie donosic i zeby sie prawidlowo rozwijala i przepisala leki.
Badacie TSH,Ft4 itd?

Moj maz i moja mama przygotowuja dla mnie niespodzianke,z okazji 4 rocznicy slubu.Slyszalam jak mama tort zamawiala,i robi salatki a moj malz ciasta robi;P pytalam o co chodzi,ale zgodnie twierdza,ze nic nie wiedza..

Leze,pozniej jade z synusiem na plac zabaw i po wyniki.

Milego dnia.

Ostatnia edycja:
reklama
Dominika, super, że jesteś pod kontrolą endokrynologa. Dostałaś już jakieś leki?
Ja badam tylko tsh. Lekarz mówi,że to wystarczy.

Ja to bym chciała posprzątać, jechać na zakupy, wyjść na spacer, a tu muszę leżeć :/ jak wstaję, to mnie zaraz boli brzuch, więc nie ryzykuję. Muszę poprosić sąsiadkę, żeby mi synka przyprowadzała z przedszkola. Mam nadzieję, że to nie będzie trwało dłużej, niż te 2 tygodnie, bo zwariuję.

Odebralam wyniki beta 1201,36

Niemartwsie,musisz sie oszczedzac ale nie tak zeby cierpialo na tym Twoje starsze dzieciatko.Mam 3letniego synka,staram sie duzo lezec,jezdze samochodem na plac zabaw,Maly sie bawi a ja siedze i pilnuje go,mniej mu towarzysze czynnie w "wyglupach", ale spedzam z Nim czas,bawimy sie.Wychodze z psami,ruszam sie nie leze caly czas.Daleko jest to przedszkole?Maz niech odbiera dzieciatko;) Bedzie dobrze.

NIE ZROZUM MNIE ZLE;)

Tak,dostalam leki,TSH skacze mi i przepisala mi eu****ox,wiekszosc endo przepisuje go na tarczyce.

Happy,jak sprzatanko idzie?;)

Ostatnia edycja:
Domnika, o to się nie martwię, żeby mój synek czuł się pokrzywdzony, bo robię wszystko, żeby tak nie było. Chodzi tylko o to przyprowadzanie z przedszkola.
Mąż nie bardzo może go odbierać, bo mały musiałby tam siedzieć od 7.30 do 17, a nie chcę, żeby był tam aż tak długo. Najwyżej, jeśli nie będę już plamić, będę szła powoli, to jakieś 300 m w jedną stronę. Ta lekarka w szpitalu kazała mi bezwzględnie leżeć plackiem i wstawać tylko na siku, ale mój lekarz nie był aż tak radykalny :)

Witam:)

Wszystkim zafasolkowanym gratuluje:):)

Shawty19 ja tu do CIebie kochana:) po wykresie tempka ladnie idzie w gore, mocno trzymam &&& choc sadze ze to formalnosc bo tescioch napewno pokaze II kreseczki:)

reklama
Do góry