reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Dzwonilam teraz o wynik i wynosi 13, 95... to chyba troche malo nie ?chociaz moze mialam pozniejsza owulacje i z kolei pozniejsze zagniezdzenie..te cykle mi sie zwichrowaly odkad zaczelismy starania..a i temp nie mierze bo mi sienie chce..obudzilam sie nad ranem i sie stresowalam o ten wynik bo nie chcialam niskiego:/ dziewczyny mam pytanie po jakim czasie od brania duphastonu i luteiny przestaje sie "brudzic"?

Ostatnia edycja:
Justyna, trudno powiedzieć kiedy się przestaje brudzić. Pewnie zależy od przyczyny. W pierwszej ciąży miałam krwiaczka i plamiłam ze dwa miesiące. Teraz podobno przyczyny nie widać i mogło to być jakeś zachwianie hormonalne i teraz już nie plamię. Powtórz betę za 48h, najważniejszy jest przyrost. Trzymam kciuki!

Niemartwsie, happymum dziekuje:*wlasnie ja sie troche martwie ze jest niska ta beta choc widelki nniby szerokie i sie mieszcze. Tak na nastepna krew ide w pon. Bo tak mi mowila gin. Mialam robione usg w czerwcu i bylo wszystko ok ze mna :) lekarka mowila ze wszystko pieknie jajniki itd wiec przystapilismy do dzialania. Nie robilam tylko tych badan hormonow toxo itd. Bo stwiedzilam ze jak w ciazy bede to je zrobie

Justyna,spokojnie..
Ilo dniowe masz cykle i kiedy na mialas termin @?Ja termin mialam na 7wrzesnia,11 zrobilam bete i byla 441,96.
Kazda ciaza jest inna,przyrost hormonu to sprawa indywidualna,moglo dojsc pozniej do zagniezdzenia.Musisz po 48h albo po 72h,ale z tego co czytalm na forum,najlepiej po 48h ponowic badania.Wzrost musi byc o 66%,najlepiej niech sie wypowie ktos bardziej kompetentny w sprawach medycznych;P Grubson,gdzie sie podziewasz? Czekaj,bo nic nie jestes w stanie zrobic.Glowa do gory,jest to bardzo wczesna ciaza.

Czekam na wyniki betki,3majcie kciuki;)

Justyna, ja bym na zapas się nie zamartwiała, tak jak dziewczyny piszą, beta to sprawa indywidualna, no i długość cykli, owulacja...itp... też mają duże znaczenie, więc wyluzuj, powtórz betę w pon. tak jak gin kazała i będzie dobrze;)
Shawty jak tam u Ciebie??? @ przyszła?
Majdaczek, Aschlee, Jussastar, Grubson co u Was????
Dziś kolejny dzień pięknej pogody, zaraz się ogarnę i idę na dworek z moim szkrabem:) Miłego dnia:*

reklama
Do góry