reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Justyna,pedz do gina!

Niemartwsie,mi gin przepisal tylko Luteine50.Troche sie zmartwilam,u Ciebie widac pecherzyk a u mnie nic;( jaka mialas bete?Ilo dniowe cykle?

Dziewczyny tez wczoraj plamilam,okazalo sie ze niewiadomo skad,dzis poszlam na dluzszy spacer i tez delikatna kawa z mlekiemi bardzo niewiele.Teraz synus spi,to i ja leze,staram sie na plecach ale wygodniej mi na brzuchu;P
Jeszcze czeka mnie wyjscie z psami ok 18.00. Przy malym dziecku ciezko lezec i sie oszczedzac,bo trzeba poswiecic czas,pobawic sie itd.

BEDZIE DOBRZE ZOBACZYCIE!!!MUSIMY MYSLEC POZYTYWNIE I NIE STRESOWAC SIE,CHOC TO BARDZO TRUDNE;(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja juz zaaplikowalam luteine i duphaston:) i leze.....kur a jutro wesele :/ gin mi mowila ze to ryzykowne. Bylam tez na badaniu bety w 24h labo za 3h bedzie wynikjuz sie boje...dziekuje za wsparcie kochane :*

Witajcie :-)

niemartwsie trzymam mocno kciuki żeby było dobrze.
Justyna ja również czekam na wynik z niecierpliwością
Dominika będzie dobrze kochana - musi być!

No tak a ja chora. Złapałam jelitówkę i ledwo co żyję. Całą noc nie spałam . i znowu nie było czasu na przytulanie. Zobaczymy co przyniesie ten cykl- a może jakieś zaskoczenie :-)

Justyna D, w takim razie trzymam kciuki :)
Niemartwsie i Dominika, za Was też, mam nadzieję, że wszystko się ułoży.

A ja się bardzo cieszę, że nareszcie weekend, zmęczył mnie ten tydzień.

Dominika, trudno powiedzieć, jak długie zwykle mam cykle, bo po odstawieniu tabletek anty miałam 34 dniowy cykl, ale jak dostałam bromergon, to już koło 16 dc miałam owulację. Zauważyłam (w tej i w poprzedniej ciąży), że u mnie chyba bardzo wcześnie następuje implantacja, bo szybko bardzo betę mam pozytywną. 6 września miałam betę około 318, a 8 była 1140. Nie wiem dlaczego lekarka twierdziła, że jest niska. Dostałam luteinę 50 2xdziennie po 2 i 4xdziennie po 1 duphastonie. Mój gin prowadzący, od którego właśnie wróciłam twierdzi, że tylko w Polsce lekarze podają progesteron nawet, gdy nie widać jeszcze akcji serca. No ale kazał mi dużo leżeć i się wyciszyć. Zrobię, co w mojej mocy. Ty się nie zamartwiaj, bo to że u Ciebie jeszcze nie było pęcherzyka na pewno znaczy, że było po prostu za wcześnie. Tak wiele rzeczy na to wpływa, że nie ma co się porównywać. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze :)

Justynko, trzymam mocno kciuki za wynik!!

reklama
Do góry