reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dominika moze faktycznie sie zacielas przy goleniu ale nie zaszkodzi sprawdzic jak jest taka mozliwosc:tak:My tu trzymamy kciuki wiec wszystko bedzie dobrze:tak:Nie denerwuj sie i postaraj odpoczac chociaz wiem ze przy dziecku to trudne

Shawty kurcze prosze o pozytywne myslenie:tak:rob tesciora a my tu czekamy na dobre nowinki:tak:

Happy mam nadzieje ze szybko wyjasnia skad te krwawienia u Ciebie:tak:

reklama
Ashlee,zobaczylam plamki bezowe ciemne i polecialam sie ogarniav,podejrzewam ze musialam sie zaciac i stad to na reczniku.Nie mam wkladek,zalozylam podpaske:| i czekam do tej 15.00 ,przed 15.00 odbiore wyniki badan w szpitalu a teraz leze;(

Domi to na pewno po goleniu i nie stresuj sie !!! Ale idz na oddzial i zobaczysz ze wszystko gra, ale ta wizyta Cie uspokoi czyli plus dla Cie ;)
Ja musze jeszcze czekac ze staraniami jakies 2 miechy :/ po drugiej @ mozemy probowac :) ale jak na razie czekam z utesknieniem na ta pierwsza :/ , jak poronilam w zeszlym roku o pierwsza @ byla po 27 dniach, ale teraz bede chyba czekala dluzej :/ ehhh

Schawty ja tez jestem i troche bede na watku staraczkowym :( jestem pewna ze Ty juz niebawem bedziesz sie cieszyla z dwoch jreseczek, takze zadnej podlamki mi tutaj !!!

Ciezaroweczki nie uciekac nam stad !!!!

Milego dnia babeczki :*

Ostatnia edycja:
Dominika, na tyle na ile możesz leż i odpoczywaj. Bierzesz luteinę albo dupka? Jesli nie to pewnie dostaniesz na wszelki wypadek, nawet jesli to od zacięcia i będzie ok! Trzymam kciuki!

Happy,
no nie porównam teraz dokładnej ilosci dni, ale wyglądało to u mnie prawie tak samo. No i tak jak napisałam trochę trwało. Później przeszło na kilka dni, zaczęłam naprawdę ostro krwawić, co uznałam za okres i później było ok.

Beata, lepiej poczekać i mieć pewnosć, że będzie dobrze ;) Bo zajsć może i udałoby się wczesniej, ale mogłoby się nie zagnieździć w nie do końca odbudowanym endometrium i znowu byłby żal i ból.. Zleci!

Dzięki Lisico :)

Shawty, no wierzę, że nie chcesz się rozczarować, ale może akurat ten cykl będzie szczęsliwy :)

Wiem Grubsonku ze musimy poczekac ;) i nawet sie nie obejrze a juz bedziemy mogli dzialac, tym bardziej ze teraz jestesmy na etapie szukania mieszkania i chcialabym sie przeprowadzic do konca pazdziernika, no a potem zmajstrowac ZDROWEGO i SILNEGO bajbuska na nowym mieszkaniu :p

Motylku :*

Grubson,wzielam nospe forte.Niemam luteiny ani dupka.Leze ile moge.
U mniejest problem z nadmiernym owlosieniem w niektorych miejscach,wiec jak zobaczylam te bezowe plamy,to poszlam sie ogarnac-bo nigdy nie wolno bagatelizowac i podejrzewam,ze sie zacielam:/
W 10tyg.ciazy z Malym,mialam plamy bezowe-dostalam luteine i przeszlo;)

Shawty,w sobote dzien przed @ zrobilam test,bo tj wspominalam jechalam na rajd,wyszedl negatywny.W niedziele w sluzie pojawily sie strzepki,posluchalam majdaczka i poszlam na hcg,ona proponowala mi test zebym rozwiala watpliwosci,a ja szlam w zaparte,ale poszlam zrobilam wynik dodatni - jestem w ciazy;)
Nie trac nadziei;)

reklama
Dominika trzymam kciuki, będzie dobrze! Odpoczywaj i daj znać koniecznie jak po wizycie ..
Ja miałam termin @ na 2.09.
Wszystkiego naj naj z okazji rocznicy ślubu!!

shawty ja mocno też trzymam..

Do góry