reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Aschlee, piękna beta!! Imponująca :) Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Ciekawa jestem czy u mnie będzie jeden dzidziuś, bo przyrost bety był 4krotny w 48 godzin. Przy synku beta tak szybko nie wzrastała. No ale nigdy nie wiadomo, każda ciąża jest inna, dowiem się 23. Ważne, żeby dzidzi było zdrowe, nic innego nie ma znaczenia :)

reklama
Dominika - synek dobrze, , nareszcie mówić zaczyna. Mi też nie przeszkadzają zafasolkowane dziewczyny. Wręcz przeciwnie, daja nadzieje że się uda.
Zapisałam sie na wymaz i w środę ide.

Moje zdanie jest takie ze wszystko mozna powiedziec normalnie a nie ze ktos cos wymysla...

Dominika tez mam takie odczucie...mialysmy wspierac starajace sie dalej zeby bylo im razniej wiec robmy to bo potem jest jak jest...

Niemartwsie masz calkowita racje liczy sie tylko to zeby ciaza przebiegala prawidlowo i dziecko zdrowo roslo a reszta niech jest jak chce ten na gorze...

Dzwonilam dzisiaj do lekarki wszystko wiem...czekam na poniedzialek.

Happy super trzymam zeby sie wszystko wyjasnilo i wrocilo do normy.A potem juz z gorki uda sie i juz niedlugo bedziemy ogladac pieknego tesciocha

Milego dnia

Ostatnia edycja:
Mialam nie robic,ale nie wytrzymalam i Zrobilam bhcg,po 16.00 beda wyniki.W sobote 8.45 mam endo,a chcialam podskoczyc w sobote do szpitala ponowic betke,bo to w sobote bedzie 48h,tylko nie wiem czy sie wyrobie z badan na wizyte albo z wizyty do szpitala na bhcg.

Ashlee,sprawdzasz przyrost?
Cos sie stalo???

Dominika trzymam kciuki za piekny wynik :tak:
Tak mam pobrac krew w piatek.Tylko nie wiem czy wynik bede miala odrazu bo labo krocej czynne w piatki podobno
Nic sie nie stalo...w poniedzialek dostane podobno Liste nakazow i zakazow.A na chwile obecna mam duzo lezec,zero nerwow,zadnych sportow.
W razie poli brzucha mam brac nospe.
W koncu dzisiaj dorwalam magnez 300 bo wszedzie mieli 100 albo 250

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry