reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Skoro ważniejsze jest jedno, może nie do końca fortunne słowo, niż cała wypowiedź i za to z**** miesiąca..

Nie wiem, może to ja się nie nadaję na fora. Nie jestem słodko - pierdząca i nigdy nie będę. A jesli mam uważac na każde jedno słowo, to juz na pewno nie dla mnie.

Dominika, no ja własnie jestem i piszę tylko tutaj, próbowałam się wkręcić jakis czas temu w kwietniowki, ale nie umiałam, za duzo ich tam i w ogole jakos mi nie podpasowaly.. Dlatego pisze tutaj.. Nie wiem, mnie nie przeszkadzalo jak butterfly pisala o sobie zanim ja zaciążyłam, wręcz odwrotnie, byłam strasznie ciekawa tego wszystkiego. No ale jesli staraczki sobie życzą inaczej to będę się stąd zbierać, nic na siłę ;)
To daj znać jak beta :)

Shawty, no akurat jak brzuch boli to może oznaczać wszystko, mnie np. bolał i 2 krecha była, takze przez ból na pewno nie możesz wykluczyć sukcesu :) Trzymam kciuki!!!

reklama
Shawty trzymam zeby wredna @ nie przylazla

Grubson nie zamierzam sie klocic...nie po to jestem na forum...Ty powiedzialas swoje zdanie ja swoje i ok.Dziekuje za chec pocieszenia mnie wczoraj.Moze z tych nerwow nie zrozumialam tego tak jak chcialas zebym zrozumiala...Jezeli faktycznie tak bylo to przepraszam

Grubson, zakładamy nowy wątek??? Tylko dla tych zaciążonych z tego wątku??? Bo ja w marcówki też się nie wkręciłam... a z Wami mi tak dobrze:) Tylko nie wiem jak to się robi...;/
Lisica, może ty byś taki wątek stworzyła dla nas??? Ty już masz doświadczenie:p

Shawty - trzymam kciuki żeby @nie przyszła:/ ja jestem w trakcie @ nie wiem kiedy sie skończy ani kiedy przyjdzie następna...denerwuje mnie to!

Asch, spoko luz, nie ma tematu.

Butterfly, no ja jestem jak najbardziej 'za'! :) Ale też się nie znam, Lisico, ogarniesz temat? :)
To jest dobry pomysł, bo tutaj będziemy mogły po prostu być i wspomagać staraczki (chociaż wierzę, że za chwilę i tak do nas dołączą!), a o naszych ciążowych bzdetach gadać w oddzielnym wątku.

Shawty
, a nie korci Cię ani trochę żeby siknąć?

Happy, znam ten ból, ja po tej biochemicznej chciałam się jak najszybciej zacząć starać a tam zaczęło się zupełne wariactwo, 3 dni krwawienie, przerwa, 4 dni plamienie, przerwa.. I tak chyba z 40 dni, dostałam znowu okres i po nim już było ok.

Dziewczyny,na majtkach mialam troche bezowego ale przy podvieraniu po siusiu jest czysto.Polecialam sie ogolic i podejrzewam,ze sie zacielam,wycieram sie recznikiem a tam troche rozowego...Dzwonilam do gina,dzis ma dyzur,mowi zebym jutro przyszla,powiedzialam mu ze do jutra to wiadomo co moze byc:( kazal mi po 15.00 na oddzial przyjsc to mnie zbada .Martwie sie.Teraz leze,tyle stresu a to dzisiaj nasza 4 rocznica slubu.Jak przy 3latku mozna lezec.Strasznie sie stresuje.Odezwe sie pozniej,bo nie chce sie nakrecac.

reklama
Grubson - u mnie było tak" @(7dni) t y dzień spokoju , krwawienie (4dni) tydzień spokoju i znów krwawienie i nadal trwa:/
Dominika-trzymam mocno kciuki żeby wszystko było dobrze!
Shawty - rób tesciora:) trzymam kciuki :*

Do góry