reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Happymum po to tu jesteśmy żeby się wygadać. Ale nic nie zrobisz z tym, że innym się udaje a tobie nie. Pamiętam jak się dowiedziałam że moja przyjaciółka jest w ciąży, kilka tygodni wcześniej ja poroniłam. To jest uciążliwe - jeszcze jak się ma wokół siebie ciężarne znajome. Ale trzeba zacisnąć zęby i czekać na nasz czas. Głowa do góry!

reklama
Lisica-wiem że nic z tym nie zrobię ale ostatnio mam podły humor i wszystko odczuwam bardziej niż zwykle. Fajnie że chociaż tutaj mogę popisać

Czy test zrobilam za wczesnie?Zrobilam na wszelki wypadek,bo bylam kierowca na rajdzie;) dzis powinnam dostac @,wczoraj na rajdzie pare razy zakulo,a dzis w sluzie cos brazowego,a teraz uczucie wilgoci i to wszystko.Czekam na @,bo na nic nie licze.Za mc bede sie zastanawiac czy moze za wczesnie zrobilam,ale nie teraz;) Przez chwile dobre wiesci na watku tchnely we mnie optymizm,ze moze jednak sie udalo i synus mialby rodzenstwo,ale to na bank nie fasolka,@ przyjdzie spozniona (rajd suuuper przezycie:) )

HappyMum,nim sie obejrzysz a juz beda dwie kreseczki:)

Dominika ja tez bylam pozytywnie nakrecona przez to forum teraz juz jestem bardziej sceptyczna :) a plamienie chyba ustalo. Mowie chyba bo nie wiem jak bedzie dzisiaj. A czytalam na internecie, ze jak sie ma lekko brazowe plamienia to oznacza niski poziom progesteronu. Kurcze a w razie W nie mam duphastonu:( czy lekarz rodzinny moglby mi wypisac recepte?? Czytalam rowniez ze ten niski poziom daje o sobie znac jak sie ma plamienia przed @ a ja od jakiegos czasu tak mam wlasnie ze3 dni plamie zanim @ pprzyjdzie.a na te plamienia przedokresowe to jeszcze za wczesnie..w sumie to chyba powinnam najpierw zrobic test:)

Justyno,teraz sie nie staralismy,wyszedl spontan;) po @ zaczniemy:) i to bedzie nasz 2 cykl starankowy:)
Nigdy nie mialam plamien:) wczoraj w sluzie pojawilo sie troche brazowego a dzis juz nic,czekam na @ i staranka!;)

Co u Was?

Witam się z herbatką :) do soboty była jeszcze kawka ale dziś bym już jej nie przełknąła - nie mogę nawet o niej myśleć :) Jutro dla mnie sądny dzień - jedno co wiem to to że jutro na pewno będę ryczeć jak bóbr bez względu na to co powie gin, bo nawet pisząc o tym mam łzy w oczach... boję się jak cholera.... wiem że co ma być to będzie , ale tak miprzyszło do głowy że jak nie teraz to już chyba nigdy... ja nie dam rady więcej razy tego przeżywać... sorki że tak smęcę ale nie mam komu się z tego wygadać...mąż sam pewnie się stresuje więc wolę Wam mówić o moich obawach, a nikt inny nic n ie wie. Mój mąż jest taki kochany że odkąd zrobiłam test to nawet wziął na siebie sprzątanie domu - mop w rękę i bez zająknięcia jedzie nan nim :) Sorki że tylko o sobie, ale aktualnie nie myślę o niczym innym jak o tej wizycie...
Błagam o kciuki i modlitwę!
Miłego dnia!

Happymum20 ja bym zbadała progesteron i poszła na usg. Ale wiem że ty masz trochę gorszą sytuację, bo nie mieszkasz w Polsce. Nie wiem zatem co ci poradzić. Jestem w szoku że nie zrobili ci usg ostatnio.

reklama
Do góry