reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

niemartwsie piękna beta! jeszcze raz gratuluję:tak:

Lisica trzymam kciuki!

Grubson ja też czekam na ten wtorek .. Kurczę gardło boli już nie wiem co brać dalej mam takie małe krostki w gardle. Czuję się dobrze tylko to gardło. A taka fajna pogoda, a ja w domu:-(
Moja córcia właśnie poszła do kolegi na urodzinki, także mam 3 godz. odpoczynku;-)

reklama
KasiaJ, no gardło to zazwyczaj (nie licząc anginy) wirusiska dorywają, także zostaje przeczekać.. Ja ostatnio srednio sie czułam, katar się zaczynał itp i zaczęłam codziennie pić letnią wodę i duuużo prawdziwego(!!) miodu i cytryny i przeszło :)

Kasia - zdrówka!
Niemartwsie-śliczna beta:)
Lisica - trzymam kciuki!
Dominika-póki @ nie ma jest nadzieja:)
Ja dziś pospalam sobie 1, 5h w dzień z synkiem i czuje się super:) musze tak częściej

Witam,nie wiem o co chodzi,ake od wczoraj wieczor mam takie brazowe,tylko nie wiem co "paski" w sluzie?Dzis to samo,uczucie wilgoci mi towarzyszy:| nie wiem o chodzi.Czekam na @,test wyszedl negatywny,z reszta czego mozna bylo sie spodziewac,w czerwcu serduszkowania byly starankowe i nic,wiec z tego mialaby byc ciaza.Objawow na @ nie mam zadnych:/
Na rajdzie bylo swietnie;)

Jak tam u Was?

U mnie domi tez jakies plamienia lekkie takie kawa z mlekiem wiec pewnie bedzie okres :/ehh chociaz brzuch jeszcze mnie nie boli ale A to piersi bardzo

Justyna, Dominika-czekacie n a rozwój sytuacji i w razie czego piszcie; ) jeśli nadal będzie tylko plamienie to możliwa jest ciąża

Justyna trzymam kciuki zeby to nie @ :tak:

Dominika a moze tescior za wczas zrobiony? Kochana super ze rajd sie udal i milo spedziliscie czas.

U mnie corka chora.Katar i kaszel...tak przypuszczalam bo ostatnio do przedszkola przystla taka chora dziewczynka ze ledwo na oczy patrzyla....

reklama
Do góry