reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

huppymum lepiej idz do lekarza.

Basia witaj, napisz coś o sobie.??

Grubsonku wtedy co Ty, czyli we wtorek! zapisałam sie już dawno, bo koleżance pomógł w staraniach.. takze mi go poleciła, robił jej monitoring. Jak wam pisałam w pierwszej ciąży brałam clo... teraz jestem w szoku:rofl2: leczyłam się długo na pcos po ciąży. No zoabaczymy we wtorek, też niewiadomo czy coś będzie widać. Póki co tak jak wam pisałam nie nastawiam się. Jak zobaczę to uwierzę;-)

reklama
Majdaczku, tak jak mowisz, najwyzej pojdziesz na L4 i kij im w oko ;P

Kasia, to juz jestesmy 3 :D. Takze niech ten tydzien szybko mija ;P I nie dziwie sie, ze jestes ostrozna, ja juz widzialam serducho a i tak koszmarnie sie boje..
Dominika, no to prawda..

Ja jednak nie ide na to zaliczenie, po co mi dodatkowy stres.. Bez roznicy czy dostane 2 za pusta kartke czy za nieobecnosc;P

grubson masz rację. Jak się masz tylko stresować, to lepiej olej to, posiedź w domu i odpocznij. Tak właśnie zrobię, jak mnie wkurzy, to powiem mu, że idę na L4, ale już od środy. Ja mam do tego prawo i zobaczymy kto lepiej na tym wyjdzie :) Teraz już przestałam się tym przejmować.

Ja wizytę mam w środę i łapię co raz większego stresa.

A ja dzisiaj zrezygnowałam z drugiej pracy – nie byli zadowoleni, ale szczęście, że umowy nie podpisałam. Dużo lepiej się czuję teraz z tą decyzją. A tak zostaje w starej pracy i mam jeden dzień wolnego – wtorek. Więc myślę, że na luzie dam radę jeszcze kilka miesięcy.
Wątpliwości – ja chyba też Cię kojarzę, witaj : )
Barbarka – witamy : )
Grubson – ja mam tak samo. Wizyta 20 września to jak wieczność!!! Ale wtedy już będę miała badanie przezierności karkowej, więc tym bardziej będę się stresować, żeby wszystko ok było…
Happymum – czyli mikroporonienie?
Majdaczek – fajnie, że podjęłaś decyzję. Oby wszystko się ułożyło po Twojej myśli.
Dominika – dokładnie, luz jak najbardziej wskazany.
Aschlee – dobre z tymi testami : ) Zaszalał mąż. Ale ciążowe czy owu?
KAsiaJ –fajne krechy :) grubaśne hehe Gratuluję raz jeszcze.
Butterfly – jak tam samopoczucie?

A tak w ogóle, będę teraz dojeżdżać do pracy samochodem. Dawno nie jeździłam i wyszłam z wprawy. Wczoraj pojechaliśmy do znajomych i prowadziłam i powiem Wam, że sama nie wiem czemu ale się rozpłakałam jak parkowałam ;p Chyba jednak te hormony.

Jussastar ja tak myślę ale dowiem się jak pójdę do lekarza, musze iść do rodzinnego a on zdecyduje czy dostane skierowanie do ginekologa

reklama
Jussastar ciazowe :) ale mam nadzieje ze nie bedzie mi pisane zuzyc wszystkich

Grubson dobra decyzja teraz kruszynka jest najwazniejsza

Ostatnia edycja:
Do góry