reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Barbarka witaj.Kciuki zeby szybko sie udalo :tak:

Kasia no staram sie myslec pozytywnie...zobaczymy.Piekne dwie mocne krechy

reklama
Majdaczku, bedzie dobrze!! Eh, my baby tak mamy, stresujemy sie zawsze, nawet jesli nie ma powodu..

Ja ide dzisiaj tylko oddac podpisana kartke a i tak sie stresuje ;P

KasiaJ, oo, piekne krechy! :-) Kiedy do lekarza? :)

Ja juz chce nastepny wtorek!!! Mam nadzieje, ze dziec nadal jest i rosnie.. eehh

Czesc Baska :D Powiedz cos wiecej o sobie :-)

Kasia-śliczne kreseczki:) Gratuluję!
Barbarka-witaj i powodzenia e starankach!
Dziś idę zapisać dir do lekarza ale myślę że poronilam:( było dokładnie jak za pierwszym razem (bardzo dawno ale pamiętam) nagła miesiączka i wielkie skrzepy:( i ból w kroczu. Mam nadzieje że szybko mnie przyjmą.

Dominika własnie z takich spontanicznych przytulanek może być coś na rzeczy :) A jak teraz nie wyjdzie to trzymam, żeby wyszło w tym miesiącu.

Achllee Ja tez Ci życzę, żebyś nie zużyła zbyt wiele tych testów. A mąż nieźle Cię zaopatrzył :) On chyba będzie testował razem z Tobą :)

beata fajnie, że nadal jesteś z nami.

barbarka witaj i powodzenia.

grubson dzięki, musi być dobrze :) Najwyżej jak będzie miał jakieś wąty, to w środę mam wizytę, a moja gin chciała mi dać już ostatnio L4. Więc jak będzie zły i będzie miał jakieś "ale", to idę na chorobowe wcześniej i nie wiem kogo znajdą i przyuczą w kilka dni, bo Ja uczyłam się prawie 2 tygodnie.

KasiaJ śliczne II kreseczki :)

happymum mam nadzieję, że to nie to najgorsze i, że szybko wszystko wyjaśnisz u lekarza. A robiłaś może jeszcze teraz kiedyś test?

KasiaJ,ciaza jak sie patrzy;)

Barbarka,witamy;) napisz cos o sobie;)

Majdaczku,na nic nie licze w tej kwestii.
Bierz L4,nie bedziesz sie stresowac ani dzwigac.

Grubson,my zawsze sie przejmujemy wszystkim na wyrost,taki urok kobiet:p

HappyMum,wyniki porob.

Majdaczek-nie ale jak poronilam pierwszy raz (miałam 17lat) było tak samo. Nagle krwawienie , duże skrzepy a jak dojechalam do szpitala okazało się że poronienie w 2 tc i 6dzien. Teraz krwanienie sir skończyło czyli trwało niecałe 4 dni... mam nadzieje że mnie przyjmą szybko do lekarza.
Jeśli mnie nie przyjmą to nie wiem. Na prywatna wizytęnir narazie nir stać bo to koszt £150. Zobaczymy co będzie dalej. Może zrobię test? Juz sama nir wiem co zrobić.

Ostatnia edycja:
reklama
KasiaJ wielkie gratulacje :) spokojnej ciazy :)

Widze ze tutaj duzo znajomych twarzy:)
Milo mi Was znow widziec :) jak i rowniez poznac nowe dziewczyny :)

Do góry