reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Witam;)

Lisico,od wrzesnia zaczynam staranka-wylicze sobie kiedy mniej wiecej powinnam dostac @ we wrzesniu i podam Ci na prv;) bo szczerze to nie mam pojecia,ktory to u mnie dc ;P

Witam nowa kolezanke na naszym watku,kojarze ze staraczek 2014.

Grubson,Aschlee jak dzis samopoczucie?

Happymum,skontaktuj sie lepiej z ginem.

Jusastar,moze warto pomyslec o ubezpieczeniu?I pioruny nie beda Wam straszne;) a raczej ich skutki.

Majdaczku,Buterfly co u Was?

Martaha,Oda,Sesi i pozostale dziewczyny jak tam u Was?

Milego dnia:)

reklama
Witam sie i ja.U mnie zimno,ciemno i pada.

Dominika samopoczucie dzisiaj w miare oprocz tego ze chyba gdzies przeziebilam pecherz :-/

U mnie wszyscy jeszcze spia a ja przyszlam sie przywitac i zaraz lece zrobic jakies sniadanko i kawusie goraca.

Milego dnia :tak:

Ostatnia edycja:
Lisica to tak jak u nas, słoneczko swiecie:tak: a mnie przeziębienie jakieś dopadło wrrrr i gardełko boli... póki co piję mleko z czosnkiem i miodkiem, herbatkę z sokiem z malin i płuczę gardło wodą z solą... co jeszcze mogę?

Hej dziewczyny :) jak juz kiedyś pisałam mieszkam w uk i o spotkanie z ginekologiem tu bardzo ciężko ale w poniedziałek idę do rodzinnego.
Pogoda u mnie śliczna :)

Hej Laski:*
Dominika dzięki, że pytasz...U mnie dziś też piękny dzień.. ale za to źle się czuję:( W nocy w ogóle nie mogłam spać, strasznie mnie bolał lewy bok (w sumie to krzyż...;/ Pamiętam, że w poprzedniej ciąży też tak miałam i to miało być w miare normalne bo macica się powiększa itp... ale teraz się boję żeby to nie było coś z nerkami, tym bardziej, że wcześniejsze wyniki nie były najlepsze...:( Jutro mam USG i też się strasznie boję co wykaże...jestem głupia, bo powinnam się cieszyć, że wreszcie zobaczę swojego maluszka... ale lęk psuje wszystko... może też byłoby inaczej jak by mój mąż był przy mnie, a tu dupa... nie ma nawet takiej opcji bo w delegacje jedzie...:( Jestem zła, wściekła i płakać mi się chcę... idę chyba się przejść...
Wątpliwości witaj:)
Przepraszam, że nic więcej nie napiszę ale jakoś brak mi weny i chęci... może później jeszcze coś skrobnę:* Buziaki Kochane moje:*

Motylku kochan nie smutaj sie.Na pewno wszystko bedzie dobrze:tak: Jutro po wizycie przyjdziesz podzielic sie z nami samymi dobrymi wiesciami:tak:

Ja dzisiaj pol dnia pezespalam:sorry2: wstalam ugotowalam obiad,pobawilam sie z corka, pokrecilam sie po domu i najchetniej znow wskoczylabym pod kocyk na drzemke:-D ta pogoda moglaby sie zmienic bo dziala na mnie nie tak jak bym chciala:crazy:

Witajcie :)
Shawty humorek dziś taki sobie szaro, buro i ponuro, może później wyjdzie słoneczko to i nastrój będzie lepszy...
Dominika dzięki że pytałaś. U mnie ok chociaż te moje humory męczą już mnie samą. Chodzę jak chmura gradowa i wolę się nie odzywać do nikogo wcale bo wszytsko mnie wkurza, a do tego ciągle chce mi się beczeć - już mam dość. Zaprowadziłam właśnie Emi do przedszkola, ona biegła jak na skrzydłach , a ja wróciłam ze łzami w oczach do auta... eh przecież ona do tej pory była cały czas w żłobku, więc tylko zmieniła budynek, a mi jest tak jakoś smutno... to chyba faktycznie te hormony....
A co u Was dziewczynki?

reklama
Witam dziewczyny przy gorącej kawie, bo u nas dwa dni lepszej pogody i już koniec, bo w nocy padało, a teraz jest ponuro i zimno. Ciekawe jaki będzie ten wrzesień, bo moja teściowa zawsze mówi, jaki 1 taki cały miesiąc. Oby tym razem się pomyliła :tak:
Ja swojego młodszego odprowadziłam dzisiaj do zerówki, trochę stres jest, pomimo, że już chodził 2,5 lat do przedszkola, ale teraz mają salę w szkole, bo u nas zerówka jest w szkole. Ale poszedł nawet zadowolony, więc mi ulżyło. Starszy syn poszedł z tatusiem do Kościoła, a potem na apel, bo to już 2 klasa :)
I właśnie do mnie dotarło, że w maju ma 1 Komunię Św., to dopiero będzie stres :)

Trzymajcie za mnie dzisiaj kciuki, bo chce dzisiaj pogadać z moim jednym szefem, żeby szybko szukali kogoś na moje miejsce. Mam takiego stresa, jakbym zrobiła coś bardzo złego.

happymum postaraj się o wizytę, bo dziwnie to wygląda.

Do góry