reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Aschlle jak Twoja ręka źle to może idź do jakiegoś lekarza, żeby zobaczył to specjalista. Może trzeba będzie zeszyć, to nie będzie się rozchodziło.

grubson gdzie się podziewasz?

Lisica wszystkie tu o Tobie pamiętamy i nie odchodź od nas.

shawty Ja ten ostatni mój cykl, w którym zaszłam w ciążę też od razu skreśliłam i spisałam na straty. Jakoś nie wierzyłam w to, że się tym razem uda, jeżeli wcześniej się nie udawało. Tym bardziej, że dni płodne miałam właśnie na wakacjach i jakoś nie chciało mi się wierzyć, że przywieziemy pamiątkę na całe życie :) A jednak, więc przestań się smucić, nie myśl tyle o tym i pomęcz jeszcze troszkę męża, bo z tego co pamiętam, to pisałaś, że owu masz mieć dzisiaj albo jutro. Powodzenia.

Ostatnia edycja:
Majdaczku, tylko że ja teraz tego swojego drania ujrzę dopiero w sobotę, dlatego tak mi zależało na wczorajszym dniu :(
I widizsz, dlatego od razu przestałam wierzyć .,..:(

Majdaczku no ja o tym myslalam ale za bardzo czasu dzisiaj nie mam jak dalej tak to bedzie wygladalo to chyba wieczorem skocze do lekarza

Ja wczoraj powiedziałam starszemu synowi, że będzie miał braciszka lub siostrzyczkę :) Strasznie się ucieszył, stwierdził, że chce jeszcze jednego brata :)

Aschlle marsz do lekarza :)

shawty przecież doskonale wiesz, że można zajść w ciążę gdy przytulanko jest przed owu, więc głowa do góry. I ściągaj chłopa do siebie i do dzieła :)

shawty na razie się cieszy, pewnie przestanie jak dzidziuś się pojawi i zacznie płakać po nocach :) Żartuję, on strasznie lubi małe dzieci. Nawet jakiś czas temu zauważyłam, że chciałby mieć taką dzidzię w domu :) Zobaczymy co powie ten młodszy :)
Szkoda, że tak się mijacie z mężem, powiem Ci szczerze, że też nie mieliśmy łatwo. Mój mąż robi na 3 zmiany, czyli ma też nocki. Pamiętam jak w jednym cyklu moje dni płodne właśnie wypadły wtedy, gdy on miał nocki, ale się nakombinowaliśmy, żeby jednak przytulanko było. Chociaż i tak z tego cyklu, wtedy nic nie wyszło, ale przynajmniej trochę śmiechu było :)

Majdaczku, no u nas problemem jest dojazd TŻ do pracy ;) po prostu ma starszych rodziców którym też musi pomóc, a teraz znowu rodzice wyjechali nad morze i on praktycznie sam tam oporządza wszystko. Zresztą od nich ma bliżej do pracy, także nie mam wyjścia, godzę się na takie coś. To w sumie prawie tak, jakbyśmy dalej randkowali :)
No ale mimo wszystko komplikuje starania...najlepiej by było, żeby płodne się trafiły w okolicach weekendu :D

reklama
Wiatjcie :) Ja dzisiaj później... odpalam a tu takie cudne wieści!
Archea, Kasia Gratuluję i wierzę że bladziochy lada dzień pociemnieją!!!!!
Aschlee skonsultuj tą ranę, bo to nie ma żartów...
Lisica Zaglądaj tu do nas jak najczęściej!
Shawty to jak rodzice m są nad morzem to może zrób mu niespodziankę i go u nich odwiedź :) Masz jak z tamtąd dojechać do pracy rano? ( no ewentualnie jutro) Uważam że byłaby to świetna niespodzianka dla niego, a zarazem zwiększenie szans na powodzenie tego co już zaczęliście wczoraj... ;) Także głowa do góry i pomagamy szczęściu !!!! Ja ze swojej strony proponuję kciuki &&&&&&&&
Majdaczek To super że braciszek się cieszy !
Ja od rana ganiam - dziś w lidlu były fajne kurteczki softshell i pojechałam zapolować. Powiem Wam że ja czegoś takiego jescze nie widziałam 10 min. przed otwarciem sklepu było pod drzwiami ok 50 osób, a jak otworzyli to chyba z 200. Generalnie bałam się zbliżać do koszy bo tłum z tyłu napierał i bałam się , chociaż to wczesna ciąża że zgniotą moją fasolkę... więc tylko sięgałam z daleka i ewentualnie jak ktoś coś porzucił to oglądałam. Jednak łowy owocne, bo kupiłam sobie mężowi i córci oraz teściowi i bratanicy. Cena przystępna i jakość dobra. Później jeszcze sprawy urzędowe p;ozałatwiać i do domku. Dopiero teraz zjadłam porządne śniadanie.

Do góry