reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Lisica nie opuszczaj nas!!!
Aschlee może faktycznie nie powinnaś dziś wychodzić z łóżka:D :*
Ja zaraz muszę się ogarnąć, bo cały czas w piżamie chodzę:p
Shawty z takim podejściem to daleko nie zajedziesz... trochę optymizmu Kochana!!!! Trzeba wierzyć, że się uda!!!

Lisica pewnie ze pamietamy i czekamy na powrot z dobrymi nowinkami:tak:

Shawty prosze mi tu glowa do gory i nie zakladaj ze sie nie udalo.Nie wiem kochana czy kwestia czasu bo od zabiegu mi sie rozregulowalo wszystko i cholera wie co dalej...martwi mie to ze jajniki mnie czasem pobolewaja.I wczoraj jak wbieglam po schodach na 4 pietro to bolal mnie brzuch jak na @:baffled: ale raczej bardziej sie boje ze moze cos nie tak po tym zabiegu...nie wiem czemu tak mysle:zawstydzona/y: wiem ze powinnam byc optymistycznie nastawiona ale wole tak niz zas sie rozczarowac

shawty, to mamy ten sam termin @, z tym, że ja pewnie wcześniej zatestuję, bo objawy owu miałam wczoraj. Gin mówił, że po bromergonie może mi się skrócić cykl i na to wygląda.

Czy któraś z Was obniżała kiedyś prolaktynę bromergonem i zaszła w ciążę? Mam kilka pytań.

Motylku no teraz we wrzesniu minie 6 miechow:-( nawet nie chce myslec o pazdzierniku:baffled: bede musiala sie czyms niezle zajac zeby nie myslec i nie wpasc w depreche

reklama
Aschlee, trochę czasu minęło także nie wykluczone, że się uda niebawem :)

niemartwsie, ja ogólnie mam krótkie cykle :) bo maksimum 27 dni :) a tak normalnie to jakieś 25-26 dniowe :)
Także ...:)

Do góry