reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
shawty nie pisz głupot. Zobaczysz, że Ty za niedługo też będziesz się cieszyć ze swoich II kreseczek. Wiem, że trudno Ci w to teraz uwierzyć, ale każda z nas to przechodziła i każda z nas miała chwile radości i chwile upadków. Będzie dobrze, zobaczysz. Ja teraz to najbardziej Tobie kibicuję i wiem, że na pewno się uda. A sama tu nie zostaniesz, bo my wszystkie tu zostajemy i nawet "wołami" nas z stąd nie wyrzucicie :)

Archea tu na tym wątku też po cichutku Ci gratuluję.

Wiesz majdaczku, chodzi o sam fakt, że kto przybywa to praktycznie od razu zaciąża :) taka prawda, i ja wiem, że nie zostawicie mnie tu samej, miałam bardziej na myśli to, że zostanę tu jedyną staraczką.
Mimo wszystko, dziękuje że wierzysz we mnie :)

Archea :-) super!!
Ja mam termin na sobotę @ ale mam różne cykle ok 30-32 dniowe.
Nie myślę póki co i nie ciesze się jakoś z dystansem podchodzę..

Shawty nie poddawaj się niedługo Ty będziesz testować,trzymam kciuki mocno.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry. Ja dzisiaj powinnam sie zaszyc w lozku i nie wychodzic od rana przesladuje mnie pech...wogole to dzis nie bylam u tego pana bo wstalam gorzej nie wyspana niz sie polozylam.Po czym wstalam mezowi zrobic kanapki do pracy taka nie przytomna ze wrabalam sobie noz w reke przekrawajac bulki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wyglada zle i do tego sie rozlazi przy kazdej probie zlapania czegos:wściekła/y::wściekła/y:Az sie boje myslec co bedzie dalej,bo to dopiero poczatek dnia boi+sie+duzy.gif

Kasia gratuluje juz po cichutku

Archea rowniez gratuluje

Shawty nie kazda bo mnie tez sie jeszcze nie udalo...ale to fakt fajnie ze co troche dochodzi jakas nowa kreseczka najwyzej zostaniemy i bedziemy walczyc we dwie.Pozatym to Turboplemnik czuje sie teraz smutny ze odrazu go tak skreslasz;-)

Lisica hop hop

Załączniki

• boi+sie+duzy.gif
    boi+sie+duzy.gif
    21,6 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
Gratuluję dziewczyny, z całego serca.

Aschlee jestem jestem, ale póki co nie mam o czym pisać... Odsuwam się w tył, wrócę za jakiś czas. Dziękuję że o mnie pamiętasz.

reklama
Kasiu ja tez podchodze z dystansem ale wiadomo po cichutku mozemy sie cieszyc :) Tobie też oczywiście ogromnie gratuluje :-) ja mam dosc krótkie cykle bo zwykle 28, a nawet nie wiem kiedy miałam owu wiec ciezko mi cos obliczyc :)

Shawty nie martw sie - teraz bedziesz testowac i jak nic tez zobaczysz II ! u mnie to jeszcze blade wiec spokojnie, nie koniecznie z tego przejde do Majówek.

Do góry