reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
shawty nie odpuszczaj, Ja bym nie odpuściła :) Pamiętam, że też nie raz musiałam prawie "stanąć na głowie", żeby przytulanko było :) Trzymam za Was kciuki, żeby Wam się jednak udało spotkać. A jak nie, to w sobotę też możecie spróbować, bo pisałaś, że owu w piątek, to przecież po też jest szansa.
Już Cię nie męczę, ale i tak trzymam kciuki, żebyśmy za niedługo na tym wątku wszystkie rozmawiały tylko o naszych ciążowych dolegliwościach :tak:

Majdaczku, jak możesz mi mówić, że mnie męczysz...nie ładnie <klaps> ;)
Ja sama nie wiem...jak możesz to spojrz na wykresik z OF który jest pod postem :) i powiedz co o tym myślisz/; )

Aschlle też chętnie bym teraz posiedziała w domku :(

shawty tak szczerze mówiąc, to skok temp. miałaś już wczoraj, czasem ovufrend wyznacza owu dopiero po paru dniach, więc mierz dalej temp. i zobaczysz, co Ci zaznaczy. A w poprzednich cyklach, w który dzień cyklu miałaś owulację?

2014_08_28_12_27_20_AELM446_0_sht01_A1_PDF_XChange_Viewer.jpg

Jeśli coś zobaczysz z tego zdjęcia to masz tam wszystko ;)
Tutaj też miałam w sumie dziwnie..ale cykl był taki spokojniejszy :)
Jak nie będziesz mogła rozczytać to Ci napisze.

PS. Widzę, że słabo widać...Teoretycznie zaznaczyło mi ovu w 15dc. Przy cyklach 26dniowych.

Załączniki

• 2014_08_28_12_27_20_AELM446_0_sht01_A1_PDF_XChange_Viewer.jpg
    2014_08_28_12_27_20_AELM446_0_sht01_A1_PDF_XChange_Viewer.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 31
shawty to może też teraz będziesz mieć ok. 15dc, czyli w sobotę. Nic Ci nie pozostało jak tylko poczekać, aż ovufrend zaznaczy Ci sam owulację. Ja temu w ostatnim moim cyklu zostawiłam te wykresy i mierzenie temperatury, bo mnie dobijało właśnie to czekanie i myślenie, czy na pewno wtedy była owu, czy może dopiero będzie. Pamiętam, że w przed ostatnim moim cyklu, ovufrend zaznaczył mi owulacje, a potem po dwóch dniach zmienił i przestawił na dwa dni później. I to mnie wtedy wkurzyło i postanowiłam, że mam gdzieś całe wykresy, bo tylko mieszają mi w głowie.

reklama
Do góry