reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Witam poranna kawką;-)

U mnie piękne słoneczko ale zimno.

Sukienka śliczna,sama bym taka kupiła.
Niemartwsie super buciki :-) chyba też zacznę licytować znowu na allegro.

Ps. Czy bladzioch po 2 min to bladzioch? Nie wytrzymałam i zrobiłam test..

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane;)))
Kasia, super wiadomość z rana:))) Po cichu gratki:* A kiedy masz termin @?
Shawty, nie wyspana??? Czyżby wieczór się udał?:D
Dominika, ja też wczoraj z małą byłam gdzieś do 20 na dworze, nie padało ale strasznie zimno było...
Niemartwsie, buciki genialne, też takie chcę!!!:) Chyba spróbuję tego programu do licytacji:D
U mnie też wyszło piękne słoneczko... ale zimno strasznie...;/ Chyba jesień się zbliża wielkimi krokami:(

Dzień dobry motylku :)
Tak wieczór się udał, chociaż oboje byliśmy wyjątkowo zmęczeni :-) Teraz moje szczęście trąca jadem, bo w pracy ktoś mu jakiś notatnik przełożył, albo sam go gdzieś położył i nie wie gdzie...:p

Kasia,gratulacje:) mam nadzieje,ze bierzesz kwas foliowy.
Kiedy termin @?

Butterfly,dzis tez ide z Malym na "wieczorny spacer",dobrze sie pozniej spi po zabawie na swiezym powietrzu;)

Shawty,tak to czasami w pracy bywa:p

Marzenia powoli zaczynaja sie spelniac na Naszym Watku;)

reklama
Witam się z rana. U nas pogoda o wiele lepsza, ale też bardzo zimno.

Kasia super wieści z samego rana. Po cichutku gratuluję. Na kiedy masz termin @?

shawty to fajnie, że wieczór się udał. Teraz czekamy na efekty :)

Miłego dnia życzę.

Do góry