reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dziękuję Kochane za opinie;) Kupiłam ją:) Mężowi też się podoba, mam tylko nadzieje, że będzie na mnie dobrze leżała:)
Też wolę takie jednokolorowe, bardziej klasyczne, ale ta mi się bardzo spodobała:)

Ostatnia edycja:
reklama
Prawie przez godzinę nie miałam neta w pracy. Masakra, można oszaleć :)

buterflay
kiecka śliczna, a kiedy wybieracie się na weselisko? My idziemy 11-12 październik, najgorsze jest to, że mamy być starostami, a teraz to nawet nie chce mi się za bardzo tam iść, a jeszcze do tego pełnić jakąś rolę. Ja na razie kiecki nie kupuję, bo nie wiem, czy potem się w nią zmieszczę za prawie 1,5 miesiąca :) Penie nie :)

grubson spokojnie, leż i odpoczywaj jak najwięcej.

Majdaczek ja wesele mam 6 września... Więc ostatni dzwonek by kupić sukienkę... Kupiłam większą i specjalnie rozkloszowaną, żeby brzuszek miał luz, bo u mnie już dość sporawy jak na ten tydzień jest...:) Jeszcze pozostało mi kupić marynarkę/żakiet i stanik... a tutaj będzie największy problem i największy wydatek... bo biust mam bardzo duży a obwód 75, więc w grę wchodzi tylko triumph...;/ a tam ceny mojego rozmiaru zaczynają się od ok 120 zł... :/ Cieszę się że sukienka tania, bo 82 zł z przesyłką mnie kosztowała...
ZARA BASIC 42 XL BEŻOWY ŻAKIET MARYNARKA (4531434657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. a co sądzicie o takiej marynarce do sukienki??? Tylko raczej tej nie kupię, bo ja nie umiem licytować... ;/
Albo coś takiego, beżowa M240 nowość MARYNARKA ŻAKIET, wywijany rękaw L/XL (4529195740) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ?

Ostatnia edycja:
Motylku, masz gdzieś jakiś programik na necie, do podbijania licytacji, do ustalonej przez Ciebie ceny :) Sam Ci pilnuje aukcji i licytuje, tyle ile jesteś w stanie zapłacić :)
Także spokojnie ;)

Shawty, o to nie wiedziałam:) Dzięki:D Ale i tak, ludzie za markowe ubrania potrafią duże pieniądze dawać... a ja nie chcę majątku wydać... tym bardziej, że jeszcze mojemu mężowi kilka rzeczy trzeba kupić i małej, no i do koperty na wesele też trzeba nie mało włożyć... A dodatkowo pod koniec września mam urodziny chrześniaka więc tez trzeba trochę kasy wydać... więc wrzesień będzie ciężki...;/

Motylku, kiedy się pochwalisz brzucholkiem?:D Ja mam wielki bo jestem wzdęta :p Ale tak poza tym to pewnie jeszcze trochę poczekam na taki prawdziwy :)

ja też mam okropne wzdęcia, zwłaszcza po południu i wieczorem i wtedy mam większy brzuch, ale ja to wogóle jestem za Wami więc chyba nie powinnam się wypowiadać ;)
butterfly sukienka śliczna, chociaż nie moje kolory, bo ja w takich jasnych źle wyglądam :)

Ja o swoim brzuchu, to się już nie wypowiadam :) Bo chyba tak jak Ja mam wzdęty, to chyba żadna z Was :) Ale w niedzielę założyłam swoje ulubione jeansy i uwaga...zapięłam się :) Więc chyba jeszcze nie jest tak źle, choć to pewnie kwestia czasu :) Pocieszam się tą myślą, że to moje trzecie dziecko, a podobno z ciąży na ciążę ma się większy brzusio :) Podobno :)

No ja na siłę też się zapnę, ale cisną mnie niemiłosiernie i noszę tak nisko, że prawie mi tyły widać :p Tak to jest jak się miało płaski brzuch, a teraz nadęty bęben... Chyba zakup ciężarówkowych gaci niedługo będzie niezbędny...

Ehh dziewczyny, jak ja już chcę wylecieć i mieć spokój!! :D :p:p:p

reklama
Wrocilam z Olkiem ze spaceru i placu zabaw,deszcz zaczal padac,buuuu;(
Co do brzuszkow-u mnie cos ok 5mca pokazal sie brzuszek;) a juz pozniej byl taaaaki duuuuzy;) jeszcze troche go zostalo:p

Majdaczek,brzusio pozniej moze nadgonic:) i bedzie bardzo okazaly;)

Grubson,Martaha jeszcze za wczesnie na ciazowe wzdecie,ale te "normalne" wzdecie jak najbardziej :p
Grubsonku,leez duuuuuuzoooooo i staraj sie nie zamartwiac;)

Do góry