reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

shawty to faktycznie bez sensu. Te starsze panie na pocztach, mają wszystko w d..., bo im już nie zależy. Pracowały w czasach, gdzie poczta była jedną z najważniejszych instytucji, ale czasy się niestety zmieniły i teraz nawet na poczcie trzeba walczyć o klienta. Najgorsze, że robią to kosztem pracowników. Co chwilkę się słyszy, że ktoś zwalnia się z poczty, bo przede wszystkim ma dość. Ja też mam dość, kilka miesięcy temu, nawet postanowiliśmy z mężem, że jeżeli nie wyjdzie nic z trzecim dzieckiem, to i tak sobie odpuszczę tą pracę. Siedzę tu prawie cały dzień za marne pieniądze. Jak mówię komuś ile tu zarabiam, to nie chcą mi wierzyć, że będąc sama na cały urząd, być za wszystko odpowiedzialna i ponosić kary za najmniejszy błąd, mieć takie grosze na wypłatę. Ale niestety taka jest rzeczywistość. Ale się moi pracodawcy zdziwią jak im powie, że odchodzę.

reklama
Majdaczku, ale to już problem pracodawcy, żeby znalazł sobie kogoś na Twoje miejsce. W dzisiejszych czasach to pracodawca uważa, że może robić z pracownikiem wszystko a on powinien mu dziękować, że ten raczył go zatrudnić. Wiem jak jest. No ale nic nie zrobisz...:)

Masz rację. Ja czuję się przed tą rozmową jakbym zrobiła coś złego. A przecież nie powinno tak być. Chciałabym mieć to już za sobą.

A co tu taka nagle cisza? Trochę słoneczka na poprawę humorków :)

slonce3d.gif

Majdaczek sloneczko sie przyda przysylaj mi je tu szybko bo za troche musze wyjsc z domu:tak:

Lisica kochana co tam u Ciebie?

Powiem Wam ze tak duzo naskrobalyscie ze podczas czytania mialam troche napisac a teraz jak juz doszlam do ostatniego postu to znów nie wiem co chciałam komu odpisac >< zapomnialam sobie o multi cytatach :/
Majdaczek słoneczko się jak najbardziej przyda, dziekujemy :-):-)

AHAA - Martaha kochana GRATULACJE ciemniejacych II - swietne wiesci od rana :-):-)
cieszymy się razem z Toba :))

Ostatnia edycja:
Archea nieźle tu skrobia dziewczyny ;-)
Majdaczek dziękuję za słoneczko,przydałoby się i to bardzo. U nas dalej szaro...

Shawty ja też jeszcze ok 3,5 godz. i zmykam do domku.

Martaha kochana Gratuluję :-) :-)

Właśnie wróciłam z terenu -niektórzy ludzie to zawsze stoją na pozycji żądającej... eh ale mam już to z głowy :) teraz tylko sklecić dokumenty i wypchać od siebie :)
Złapała mnie taka ochota na sok kubuś że pojechałam po drodze i kupiłam litrowy i pod sklepem pół wypiłam jednym duszkiem :)
Dziewczyny dzięki za gratulacje :) mam nadzieję że faktycznie to będzie nudne 9 miesięcy :)
U nas pogoda w sumie nie jest najgorsza bo nie pada i jest 0k.14-15 stopni, nawet przyjemnie chociaż bez słońca :)
Nie mogę się doczekać Waszych testowań, mam przeczucie , że wysyp przed nami ! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Martaha,gratuluje;)

Dziewczyny,zaczynam od wrzesnia dzialac:p moze i od dzis zaczniemy?:)
Pisze ogolnie,bo nie wiem juz ktora co pisala:D
Z Olkiem rowniez rozwiazuje sporo ksiazeczek,ciastolina i samochody juz sie Malemu znudzily,rysowanie tez,zabawy w "starego niedzwiedzia" itd jeszcze ujda;) Niedlugo zmykamy na spacer,bo sloneczko wyszlo.Kaloszki kupilam swojemu 3 latkowi;)

Lisico,gdzie sie podziewasz?

Do góry