reklama
martaha123
Fanka BB :)
Aschlee mnie włąsnie jakoś tak zaczęło w tym cyklu kłuć najpierw jajniki a później zaczęło ciągnąć w podbrzuszu i to trwa, więc nie sugeruję ale kciuki trzymam (jakby nie patrzeć nasze aniołki razem pobiegły do nieba to i może razem do nas wrócą
i tego Tobie i sobie życzę &&&
papryczka_
Aschlee,a kiedy termin masz @?
Martaha,idz moze tego 9,tj podpowiadaja dziewczyny-bety nie robilas takze lepiej skontrolowac,bo na ta chwile wiesz,ze byl bladzioch
Do 9.|X jest jeszcze 2tyg. Takze sporo czasu
Uwazam,ze jesli mialas przykre doswiadczenia to tymbardziej wypadaloby isc wczesniej i czesciej niz normalnie (ale bez przesady
) zrobisz jak uwazasz
Grubson,studia medyczne sa specyficzne to fakt
u nas tez nie bylo mowy na inny termin ani na dopytanie kiedy indziej
Rodzicami sie nie przejmuj,na pewno pozytywnie zareaguja
Tak sie wlasnie zastanawiam czy nie skrocic okresu niestaranakowego do konca sierpnia,a po tej @ co teraz bedzie rozpoczac starania i chyba tak zrobie
;D
Archea,a co u Ciebie?
Rozwiazujemy z Olkiem ksiazeczke dla 3latkow
Martaha,idz moze tego 9,tj podpowiadaja dziewczyny-bety nie robilas takze lepiej skontrolowac,bo na ta chwile wiesz,ze byl bladzioch
Uwazam,ze jesli mialas przykre doswiadczenia to tymbardziej wypadaloby isc wczesniej i czesciej niz normalnie (ale bez przesady
Grubson,studia medyczne sa specyficzne to fakt
Rodzicami sie nie przejmuj,na pewno pozytywnie zareaguja
Tak sie wlasnie zastanawiam czy nie skrocic okresu niestaranakowego do konca sierpnia,a po tej @ co teraz bedzie rozpoczac starania i chyba tak zrobie
Archea,a co u Ciebie?
Rozwiazujemy z Olkiem ksiazeczke dla 3latkow
Dominika dziekuje ze pytasz - wlasciwie to tak jak mówiłam czekam do jutra czy @ przyjdzie czy nie (ogolnie symptomy sa jakies wiec jestem troszke bardziej nastawiona ze sie udało ale zobaczymy), a potem się zaczne zastanawiac co dalej, pewnie pojde pierwsze na bete, jakos takie z góry wtedy pewne jest 
Martaha, idz 9, ja tez wtedy ide
U mnie serduszko bylo juz dokladnie jak wybilo 6 tygodni, ale cykle tez mam krotsze
Mysle, ze nawet jesli nie bedzie serducha, ale zobaczysz zarodek to bedzie mniejszy stres niz calkowita niepewnosc przez kolejne 3 tygodnie i zastanawianie sie czy to nie puste jajo itp.. Ale to moje zdanie, a decyzja Twoja :-) Chociaz to bedzie skonczone 7 tygodni u Ciebie wiec juz naprawde wieeelka szansa na serducho :-)
Archea, ooo, to trzymam kciuki!!
Dominika, pewnie, ze dzialajcie i dolaczaj do nas jak najszybciej!!
Asch, farrma ogolnie jest potrzebna, ja to wiem, ale jak czytam o lekach, ktore sa tylko w USA albo Niemczech i to na etapie badan to mi sie odechciewa.. A poza tym tak jak mowilam, mi mozg szwankuje.. oo to juz coraz blizej koncowki cyklu, kciuki mooocno zacisniete!!
Butterfly, jak ja Ci zazdroszcze juz takiej zaawansowanej ciazy ;P Ty to juz mozesz spac spokojnie :-)
Archea, ooo, to trzymam kciuki!!
Dominika, pewnie, ze dzialajcie i dolaczaj do nas jak najszybciej!!
Asch, farrma ogolnie jest potrzebna, ja to wiem, ale jak czytam o lekach, ktore sa tylko w USA albo Niemczech i to na etapie badan to mi sie odechciewa.. A poza tym tak jak mowilam, mi mozg szwankuje.. oo to juz coraz blizej koncowki cyklu, kciuki mooocno zacisniete!!
Butterfly, jak ja Ci zazdroszcze juz takiej zaawansowanej ciazy ;P Ty to juz mozesz spac spokojnie :-)
butterfly:)
Grubsonku, Kochana no nie tak do końca...moje pierwsze dzieciatko straciłam w prawie 11 tyg
No i usg jeszcze też nie miała robionego...i serduszka nie widziałam... więc spokojniejsza dopiero będę 1 września jak zobaczę mojego malucha i dowiem się, że jest wszystko ok... Także stres jeszcze jest, ale pocieszam się, że objawy ciąży mam więc mam nadzieję, że rośnie... Tak na dobrą sprawę to przez całą ciążę stres jest... nie oszukujmy się...;/
Archea w takim razie kciuki zaciśnięte mocno
&&&
Aschlee, też trzymam za Ciebie kciuki, może akurat ten cykl będzie należał do Ciebie
Dominika, wracaj, wracaj do staranek
)
No i usg jeszcze też nie miała robionego...i serduszka nie widziałam... więc spokojniejsza dopiero będę 1 września jak zobaczę mojego malucha i dowiem się, że jest wszystko ok... Także stres jeszcze jest, ale pocieszam się, że objawy ciąży mam więc mam nadzieję, że rośnie... Tak na dobrą sprawę to przez całą ciążę stres jest... nie oszukujmy się...;/
Archea w takim razie kciuki zaciśnięte mocno
Aschlee, też trzymam za Ciebie kciuki, może akurat ten cykl będzie należał do Ciebie
Dominika, wracaj, wracaj do staranek
butterfly:)
Laski, jagodzianki wyszły przepyszne!!!!!!!!!!!!!!
)))
reklama
Podziel się: