reklama
papryczka_
Fanka BB :)
Dzien dobry!
Co u Was?
Dzisiaj mam baaardzo zabiegany dzien do wczesnego poludnia,ale mam jeszcze chwilke to posiedze z Wami
Co u Was?
Dzisiaj mam baaardzo zabiegany dzien do wczesnego poludnia,ale mam jeszcze chwilke to posiedze z Wami
KasiaJ, to miło, że mi dotrzymasz towarzystwa. Tak, zdecydowanie, zimno, ciemno i w ogole taka szarość dnia codziennego :/
Ja też już w pracy, kubeczek z Inofoliciem wypiłam
Także można pracować dalej 
Ale przy takiej pogodzie to mam lenia w sobie
Ja też już w pracy, kubeczek z Inofoliciem wypiłam
Ale przy takiej pogodzie to mam lenia w sobie
papryczka_
Kasiu,u mnie tez sporo pracy,mimo ze nie pracuje zawodowo-w domu jest dosc sporo pracy
Shawty,na ostro dzialasz
hehe skoro inofolic zapodajesz
byleby pomogl juz w 1 cyklu stosowania
Szczerze-nie wierze w wspomagacze
Macie racje dzisiejszy dzien jest szary i ponury.. i zimny!
Shawty,na ostro dzialasz
Szczerze-nie wierze w wspomagacze
Macie racje dzisiejszy dzien jest szary i ponury.. i zimny!
butterfly:)
Hej Kochane:*
Grubsonku Kochana no niestety ciąża to najwspanialszy ale też najbardziej stresujący czas... ale grunt to pozytywne myślenie
Aschlee bolące (.)(.) to akurat dobry symptom
Dominika, za mną już 2 wizyty, mam wyznaczone póki co co 3 tygodnie, a usg nie miałam jeszcze robionego, bo mój gin. nie jest zwolennikiem częstego robienia usg i mam tylko 4 chyba na całą ciąże przewidziane...i pierwsze jest właśnie między 9 a 13 tyg, ja będę miała robione w 12 tyg, więc już coś konkretnego będzie można było zobaczyć.
Jussastar, no to widzę, że rozpoczęłaś ciążę tak jak ja... infekcją dróg moczowych....;/ też brałam leki, tylko ja jeszcze dodatkowo coś z nerkami miałam nie tak.. Ehhh... mam nadzieję, że nam miną te dolegliwości;/
Martaha daj znać jak teścior
Shawty napij się melisy na uspokojenie... to chyba ta pogoda tak działa na człowieka...
Sesi powtórz test
)) kciuki zaciśnięte
&&&
Kasia u mnie też leń ogromniasty... ehh jak by go tu przegonić?
U mnie już drugi dzień leje... mała w domu wariuje a ja razem z nią... Dominika ja przez te dwa dni to już kilka książeczek z naklejkami dla dwulatka rozwiązałyśmy... brak mi weny na zabawy, już i ciastolina i malowanie i klocki itp były i dalej mało...:/ Niech ta pogoda wreszcie się poprawi bo zeświruję;/
Grubsonku Kochana no niestety ciąża to najwspanialszy ale też najbardziej stresujący czas... ale grunt to pozytywne myślenie
Aschlee bolące (.)(.) to akurat dobry symptom
Dominika, za mną już 2 wizyty, mam wyznaczone póki co co 3 tygodnie, a usg nie miałam jeszcze robionego, bo mój gin. nie jest zwolennikiem częstego robienia usg i mam tylko 4 chyba na całą ciąże przewidziane...i pierwsze jest właśnie między 9 a 13 tyg, ja będę miała robione w 12 tyg, więc już coś konkretnego będzie można było zobaczyć.
Jussastar, no to widzę, że rozpoczęłaś ciążę tak jak ja... infekcją dróg moczowych....;/ też brałam leki, tylko ja jeszcze dodatkowo coś z nerkami miałam nie tak.. Ehhh... mam nadzieję, że nam miną te dolegliwości;/
Martaha daj znać jak teścior
Shawty napij się melisy na uspokojenie... to chyba ta pogoda tak działa na człowieka...
Sesi powtórz test
Kasia u mnie też leń ogromniasty... ehh jak by go tu przegonić?
U mnie już drugi dzień leje... mała w domu wariuje a ja razem z nią... Dominika ja przez te dwa dni to już kilka książeczek z naklejkami dla dwulatka rozwiązałyśmy... brak mi weny na zabawy, już i ciastolina i malowanie i klocki itp były i dalej mało...:/ Niech ta pogoda wreszcie się poprawi bo zeświruję;/
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: