reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
shawty ja;-) kurcze zimno,szaro a ja już w pracy siedzę.. Zaraz kawka:-)
Kurcze miałam problemy z logowaniem na kom.ale juz ok:-)
Miłego dnia życzę :-)

KasiaJ, to miło, że mi dotrzymasz towarzystwa. Tak, zdecydowanie, zimno, ciemno i w ogole taka szarość dnia codziennego :/
Ja też już w pracy, kubeczek z Inofoliciem wypiłam ;) Także można pracować dalej :p
Ale przy takiej pogodzie to mam lenia w sobie :)

Kasiu,u mnie tez sporo pracy,mimo ze nie pracuje zawodowo-w domu jest dosc sporo pracy;)

Shawty,na ostro dzialasz:D hehe skoro inofolic zapodajesz;) byleby pomogl juz w 1 cyklu stosowania;)
Szczerze-nie wierze w wspomagacze;)
Macie racje dzisiejszy dzien jest szary i ponury.. i zimny!

Mnie od wczoraj prześladuje takie dziwne uczucie...jakbym przeczuwała, że coś może się stać..takie wewnętrzne obawy :/
Wczoraj nie mogłam sobie miejsca znaleźć, dziś podobnie...nie mogę się na niczym skupić :/

Hej Kochane:*
Grubsonku Kochana no niestety ciąża to najwspanialszy ale też najbardziej stresujący czas... ale grunt to pozytywne myślenie;)
Aschlee bolące (.)(.) to akurat dobry symptom:D
Dominika, za mną już 2 wizyty, mam wyznaczone póki co co 3 tygodnie, a usg nie miałam jeszcze robionego, bo mój gin. nie jest zwolennikiem częstego robienia usg i mam tylko 4 chyba na całą ciąże przewidziane...i pierwsze jest właśnie między 9 a 13 tyg, ja będę miała robione w 12 tyg, więc już coś konkretnego będzie można było zobaczyć.
Jussastar, no to widzę, że rozpoczęłaś ciążę tak jak ja... infekcją dróg moczowych....;/ też brałam leki, tylko ja jeszcze dodatkowo coś z nerkami miałam nie tak.. Ehhh... mam nadzieję, że nam miną te dolegliwości;/
Martaha daj znać jak teścior;)
Shawty napij się melisy na uspokojenie... to chyba ta pogoda tak działa na człowieka...
Sesi powtórz test:))) kciuki zaciśnięte:) &&&
Kasia u mnie też leń ogromniasty... ehh jak by go tu przegonić?

U mnie już drugi dzień leje... mała w domu wariuje a ja razem z nią... Dominika ja przez te dwa dni to już kilka książeczek z naklejkami dla dwulatka rozwiązałyśmy... brak mi weny na zabawy, już i ciastolina i malowanie i klocki itp były i dalej mało...:/ Niech ta pogoda wreszcie się poprawi bo zeświruję;/

Ostatnia edycja:
reklama
Motylku, to już niebawem wizyta z USG :) Mam nadzieje, że nam pokażesz zdjątko ;) i opowiesz czy wszystko się dobrze układa :)
Nie wiem czy pogoda, czy coś innego, bo w gruncie rzeczy nie mam się czym denerwować...

Do góry