reklama
niemartwsie
Fanka BB :)
W takim razie też robisz rewelacyjne jagodzianki 
Ja piekę w 120 stopniach, ale mój piekarnik jest szalony i wszystko muszę w nim piec w tak niskiej temp, inaczej jest spalone z wierzchu, a w środku surowe.
Ja piekę w 120 stopniach, ale mój piekarnik jest szalony i wszystko muszę w nim piec w tak niskiej temp, inaczej jest spalone z wierzchu, a w środku surowe.
butterfly:)
A dziewczyny, czy mąka ziemniaczana jest konieczna do farszu???
Dopytanie, przełożenie... oj dziewczynki, to nie takie studia
Ale już nic nie mówię na ten temat, tego nie zrozumie nikt, kto nie był na tych studiach. U nas nie idą na rękę, nie można się dogadać, nie może się udać. Zawaliłam i tyle. Ale jak będę powtarzać rok to jest szansa na chodzenie na jakkies 2 przedmioty z kolejnego roku, więc może chociaż tyle wywalczę i nie będzie to AŻ tak zmarnowany rok. I kończę już ten przykry temat 
Asch, farmakologia.
Majdaczek, a no wydawało sie, że jak zobaczymy 2 kreski to będzie całodobowa euforia, a tu ciągłe zmartwienia póki co.. Ty się boisz, powiedzieć w pracy, a ja rodzicom, własnie jakbysmy zrobily cos zlego... Eh. Ale bedzie dobrze, załatw to szybko i bedzie z głowy!
Martaha, tak jak mówisz, nastaw się pozytywnie a na pewno będzie dobrze
Kiedy do lekarza?
Dominika, no to działajcie od wrzesnia, tak bez spiny, bo przeciez i tak mialo nic nie byc, a moze to zadziala magicznie i uda sie od razu
Eh, ide chociaz poczytac ta farme :/
Asch, farmakologia.
Majdaczek, a no wydawało sie, że jak zobaczymy 2 kreski to będzie całodobowa euforia, a tu ciągłe zmartwienia póki co.. Ty się boisz, powiedzieć w pracy, a ja rodzicom, własnie jakbysmy zrobily cos zlego... Eh. Ale bedzie dobrze, załatw to szybko i bedzie z głowy!
Martaha, tak jak mówisz, nastaw się pozytywnie a na pewno będzie dobrze
Dominika, no to działajcie od wrzesnia, tak bez spiny, bo przeciez i tak mialo nic nie byc, a moze to zadziala magicznie i uda sie od razu
Eh, ide chociaz poczytac ta farme :/
niemartwsie
butterfly, dzięki mące ziemniaczanej z farszu robi się taki trochę kisiel i nie wypływa z jagodzianek. Nigdy nie próbowałam robić bez mąki ziemniaczanej, ale może też się uda.
reklama
majdaczek14
A mnie strasznie bolą dzisiaj plecy i troszkę brzuch. Przez chwilę miałam jakiś taki wydęty i twardy. Przestraszyłam się trochę. Najgorsze jest to, że nie mam nospy, a jestem w pracy i nie mogę nigdzie wyskoczyć do apteki. Kończę za 3 godziny, więc mam nadzieję, że wytrzymam.
Podziel się: