reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
W takim razie też robisz rewelacyjne jagodzianki :)
Ja piekę w 120 stopniach, ale mój piekarnik jest szalony i wszystko muszę w nim piec w tak niskiej temp, inaczej jest spalone z wierzchu, a w środku surowe.

Dobra ja spadam na ten deszcz pomozdzyc troche kujon.gifMilego dnia kochane zajrze w przerwie

Załączniki

• kujon.gif
    kujon.gif
    16,5 KB · Wyświetleń: 42
Dopytanie, przełożenie... oj dziewczynki, to nie takie studia ;) Ale już nic nie mówię na ten temat, tego nie zrozumie nikt, kto nie był na tych studiach. U nas nie idą na rękę, nie można się dogadać, nie może się udać. Zawaliłam i tyle. Ale jak będę powtarzać rok to jest szansa na chodzenie na jakkies 2 przedmioty z kolejnego roku, więc może chociaż tyle wywalczę i nie będzie to AŻ tak zmarnowany rok. I kończę już ten przykry temat :p

Asch, farmakologia.

Majdaczek, a no wydawało sie, że jak zobaczymy 2 kreski to będzie całodobowa euforia, a tu ciągłe zmartwienia póki co.. Ty się boisz, powiedzieć w pracy, a ja rodzicom, własnie jakbysmy zrobily cos zlego... Eh. Ale bedzie dobrze, załatw to szybko i bedzie z głowy!

Martaha, tak jak mówisz, nastaw się pozytywnie a na pewno będzie dobrze :) Kiedy do lekarza?

Dominika, no to działajcie od wrzesnia, tak bez spiny, bo przeciez i tak mialo nic nie byc, a moze to zadziala magicznie i uda sie od razu ;)

Eh, ide chociaz poczytac ta farme :/

butterfly, dzięki mące ziemniaczanej z farszu robi się taki trochę kisiel i nie wypływa z jagodzianek. Nigdy nie próbowałam robić bez mąki ziemniaczanej, ale może też się uda.

reklama
A mnie strasznie bolą dzisiaj plecy i troszkę brzuch. Przez chwilę miałam jakiś taki wydęty i twardy. Przestraszyłam się trochę. Najgorsze jest to, że nie mam nospy, a jestem w pracy i nie mogę nigdzie wyskoczyć do apteki. Kończę za 3 godziny, więc mam nadzieję, że wytrzymam.

Do góry