reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

hej nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, bo byłam tu tylko chwilkę .. właśnie wrociłam z urlopu a przedwczoraj na teście ujrzałam bladziuchną kreskę. była. jasna, delikatna ale była. jutro powtarzam:-) życzę Wam wszystkim owocnych staranek

reklama
happymum choruje na Zespół Guillaina-Barrego, czyli neuropatia:-(

dolories pamietamy! Super, gratulacje!!

A ja dzisiaj zrobiłam mój 3 test owulacyjny i widzę bladziocha, także owu będzie;-)
Kurczę bardzo chciałabym takiego bladziocha we wrześniu zobaczyć...;-)

Ostatnia edycja:
happymum my też .. ale widzisz moja siostra w jej wieku miała tą samą chorobę. Ale też żal mi jej synka, bo to są bliźnięta.. zawsze razem .. cóż.. najważneijsze że cholerstwo uleczalne, teraz tylko rehabilitacja i czas .. moja siostra wyszła z tego po pół roku a była całkowicie sparalizowana. Takze tu rokowania są dobre.

Dzien dobry w ten paskudny dzien...jakos tak brakuje mi 30 stopni i slonka.

KasiaJ zdrowia dla siostry i jej dzieciaczkow.

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja w ta deszczowa niedziele ;)

Kasiu zdrowka dla siostrzenicy i kciukam abys we wrzesniu zobaczyla dwie kreseczki :)

Doliores ale super wiesci :D gratulacje i niech kreseczka ciemnieje z kazdym dniem :D

Happy mam nadzieje ze dalej nie ma @ :)

Asch kochana to jestesmy dwie bo mi tez baaaaardzo teskno za ciepelkiem i sloneczkiem ;)

GRUBSONKU jak sie czujecie ????

Mimo brzydkiej pogody zycze wszystkim udanej niedzieli :) (a jesli u Was jest cieplo i slonecznie to poprosze o podeslanie troche ciepelka :p. )

reklama
Do góry