hej nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, bo byłam tu tylko chwilkę .. właśnie wrociłam z urlopu a przedwczoraj na teście ujrzałam bladziuchną kreskę. była. jasna, delikatna ale była. jutro powtarzam:-) życzę Wam wszystkim owocnych staranek
reklama
happymum choruje na Zespół Guillaina-Barrego, czyli neuropatia:-(
dolories pamietamy! Super, gratulacje!!
A ja dzisiaj zrobiłam mój 3 test owulacyjny i widzę bladziocha, także owu będzie;-)
Kurczę bardzo chciałabym takiego bladziocha we wrześniu zobaczyć...;-)
dolories pamietamy! Super, gratulacje!!
A ja dzisiaj zrobiłam mój 3 test owulacyjny i widzę bladziocha, także owu będzie;-)
Kurczę bardzo chciałabym takiego bladziocha we wrześniu zobaczyć...;-)
Ostatnia edycja:
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kasia-niestety pierwszy raz słyszę o tej chorobie ale zaraz się do informuje.
happymum my też .. ale widzisz moja siostra w jej wieku miała tą samą chorobę. Ale też żal mi jej synka, bo to są bliźnięta.. zawsze razem .. cóż.. najważneijsze że cholerstwo uleczalne, teraz tylko rehabilitacja i czas .. moja siostra wyszła z tego po pół roku a była całkowicie sparalizowana. Takze tu rokowania są dobre.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kasia-zdrówka dla siostry i jej dzieci! Mój najmlodszy brat (7lat) ma autyzm asperger
Witam sie i ja w ta deszczowa niedziele 
Kasiu zdrowka dla siostrzenicy i kciukam abys we wrzesniu zobaczyla dwie kreseczki
Doliores ale super wiesci
gratulacje i niech kreseczka ciemnieje z kazdym dniem 
Happy mam nadzieje ze dalej nie ma @
Asch kochana to jestesmy dwie bo mi tez baaaaardzo teskno za ciepelkiem i sloneczkiem
GRUBSONKU jak sie czujecie ????
Mimo brzydkiej pogody zycze wszystkim udanej niedzieli
(a jesli u Was jest cieplo i slonecznie to poprosze o podeslanie troche ciepelka
. )
Kasiu zdrowka dla siostrzenicy i kciukam abys we wrzesniu zobaczyla dwie kreseczki
Doliores ale super wiesci
Happy mam nadzieje ze dalej nie ma @
Asch kochana to jestesmy dwie bo mi tez baaaaardzo teskno za ciepelkiem i sloneczkiem
GRUBSONKU jak sie czujecie ????
Mimo brzydkiej pogody zycze wszystkim udanej niedzieli
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Beata-@nadal nie ma
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Beata -w poniedziałek robie kolejny test
oby był pozytywny
Podziel się: