Witam. Będzie dużo żalu bo jestem bardzo rozczarowana. Nie rozumiem mojego męża. Z jednej strony mówi że chce mieć dziecia, robi mi wałeczki pod plecy, leży razem ze mną z nogami opartymi a ścianę i cieszy się z każdego małego ciuszka które kupuję. Ale z drugiej wczoraj, czyli w dzień owulacji totalnie olał temat. Ja rozumiem że jakiś tam mechaniczny sex jest beznadziejny, ale u nas to tak nie wygląda. Mamy tylko dwa cykle starań bo w październiku jeśli nic z tego nie wyjdzie gin chce mi pociąć brzuch. A z taką blizną (kolejną w tym samym miejscu) następna ciąża jest niebezpieczna i nie wiem czy będę chciała zaryzykować. I w ogóle jest mi smutno. Idę pożreć michę lodów.
reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
buterrflay dziękuję, że pytasz. Dzisiaj nawet wyjątkowo dobrze, choć piszę to po cichutku, żeby nie wywołać czegoś
Boli mnie trochę głowa i jestem nie wyspana, bo późno położyłam się spać. A jakby nie było, to odpoczynek w naszym stanie najważniejszy
. Dzisiaj na szczęście w pracy do 15.
sesi rozumiem Cię doskonale. Nie przejmuj się, oni już tak mają. Ja pamiętam, że mój mąż zawsze miał ochotę na przytulanko, zresztą chyba jak każdy zdrowy facet
, a jak przyszło do staranek, to nieraz Ja musiałam go namawiać, bo on jakoś dziwnym trafem akurat nie miał ochoty, bo był zmęczony. Raz nawet mu powiedziałam, że jak mnie dalej tak będzie denerwował, to zrobię mu pół roczną przerwę i wtedy na kolanach będzie błagał 
sesi rozumiem Cię doskonale. Nie przejmuj się, oni już tak mają. Ja pamiętam, że mój mąż zawsze miał ochotę na przytulanko, zresztą chyba jak każdy zdrowy facet

happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Sesi-może mąż miał po prostu gorszy dzień?
Majdaczek zdrówka dla synka.
Dominika-ja mam problem z wagą po ciazy ale w drugą stronę. Zawsze byłam trochę za szczupła wazylam góra 58kg. Przy wzroście 170cm. W ciąży przytyłam 18kg. A teraz waze 49, 8kg
Grubsonku -&&&&&za wizytę.
Ja nadal nie czuje się na @.
Majdaczek zdrówka dla synka.
Dominika-ja mam problem z wagą po ciazy ale w drugą stronę. Zawsze byłam trochę za szczupła wazylam góra 58kg. Przy wzroście 170cm. W ciąży przytyłam 18kg. A teraz waze 49, 8kg
Grubsonku -&&&&&za wizytę.
Ja nadal nie czuje się na @.
majdaczek14
happymum dziękuję Ci. ja bym wolała tak jak Ty mieć problem z wagą, ale na odwrót. Nie jestem gruba, ale muszę się pilnować, bo jak za dużo coś nie coś zjem, to tłuszczyk lubi się czasem u mnie niestety odkładać. Chciałabym mieć taką przemianę jak mój mąż i jego rodzina. U nas jak on jest w domu, to lodówka się nie domyka
, a zero brzucha i nadmiernych kilogramów. Przestał grać teraz w piłkę i myślał, że trochę przytyje, ale nic z tego.
To, że nie czujesz się na @, to dobry znak.
To, że nie czujesz się na @, to dobry znak.
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Majdaczek-uwiez za niska waga to tez duży problem. Przez to praktycznie caly czas mam anemie, poza tym ładnie to tez nie wygląda
majdaczek14
happymum wiesz jak jest, kobiecie nigdy nie dogodzi
Ja bym wolała być trochę szczuplejsza, a Ty chciałabyś trochę przytyć
Tak jak jest z włosami, jak się ma proste, to się chce mieć kręcone i na odwrót
Ja mam bardzo gęste włosy i nie potrafię sobie z nimi poradzić, a inni zawsze mi mówią, że mi zazdroszczą. Taki paradoks życia naszego 
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Majdaczek-racja włosy chciałabym mieć proste włosy
majdaczek14
Lisica no cóż kobiety... 
reklama
majdaczek14
beata hop, hop, gdzie się podziewasz, bo zaczynam się martwić o Ciebie?
Podziel się: