reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Pożalić się wpadłam. Zaliczyłam dziś swojego gina i potwierdził to co szpitalny gin znalazł. Mam na prawym jajniku wielgachną cystę czekoladową. No ok, nie wielgachną ale jest tam. Markery nowotworowe nic nie pokazały więc to po prostu cystucha cholerna. A że gin stwierdził że brzydka jest to ciąć chce. Najgorsze jest to że u mnie nie da sie laparoskopowo tego wyciąć tylko trzeba rozpruwać cały brzuch. Więc dostaliśmy z małżonem 3 miesiące na wyprodukowanie dzidziucha i podczas cc mi to wytną, a jeśli nie to będzie ciął pod koniec października i wtedy więcej dzieci już nie będzie bo brzuch za bardzo pocięty i za duże ryzyko rozejścia się blizny. Więc siedzę i ryczę i boję się że nam sie nie uda i w ogóle jest źle :sad:

reklama
Sesi-współczuję:( ale myślę że jak będziesz sie nastawiala że sie nie uda to będzie jeszcze gorzej. Bierz sie do dzieła a na pewno się uda! Będą trzymała &&&&&& z całych sił

Sesi nie poddawaj sie i niewaz mi sie zalamywac !!! Masz 3 miesiace na proby wiec glowa do gory !!! Pamietaj ze zle samopoczucie nie sprzyja staraniom, postaraj sie jak najszybiej rozgonic chmury i bierz sie do roboty !!! :)

Sesi nie poddawaj się,będzie dobrze! Owocnych starań i oby szybko się udało.

Fuma tez trzymam mocno kciuki :-)

Ashlee a Ty jak tam?

Jeszcze nie,mąż uważa żeby poczekać do jutra i kupimy.. Jakoś nie chce się wierzyć bo 1 serduszkowanie było.
Ja myślę że to spóźniona @..

Sesi kochana dzialaj.Na pewno sie uda.Trzymam kciuki

KasiaJ a ja czekam dalej...i dalej cisza jak na razie.:tak:Bardzo bym sie cieszyla ale tez nie nastawiam sie jakos bardzo

reklama
Kasia-trzymam &&&&
Dziewzyny posprawdzalam, poszykalam i juz wiem ze mój cykl wacha sie miedzy 32a34 dni i teraz moje pytanie;) chciałabym skorzystać z kalkulatora dni płodnych i niewiem jaką podac długość cyklu?

Do góry