reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Lisica dzisiaj kupilam szampon do wlosow suchych i zniszczonych do tego odzywke nawilzajaca i wydaje mi sie ze jak na pierwszy raz stosowania jest lepiej:tak:nie chce na razie chwalic zeby nie zapeszyc...mam nadzieje ze bedzie lepiej z dnia na dzien

reklama
Lisica, a czemu co drugi tylko? Nie lepiej codziennie?:D

Ja obejrzałam Na dobre i na złe, obśmiałam się z defibrylowania z kolanem na łóżku i teraz czytam jakieś głupoty w necie bo mąż na piłce :p

I kurde, boli mnie brzuch tak trochę jak na okres, tak jak ostatnio, a to dopiero 19 dc.. :/

Grubson armia też musi odpocząć i się zregenerować :-D dlatego co drugi dzień.

Asia no właśnie jestem po jej kilku książkach i niezłe są.

Fuma nie czytałam ale popatrzę na tę pozycję ;) dzięki za polecenie. Ja wcinam orzechy włoskie bo takie mam (z ogrodu moich rodziców) a wino czerwone wytrawne, ja mam jakieś niemieckie, dostałam od teścia.

Dzwoniłam do znajomej, która jeszcze nie jest lekarzem, ale robi specjalizację w gastrologii. Powiedziała, żebym na razie brała tylko Controloc a z tamtym się wstrzymała do wyników z wycinków.

Ja nie mam na razie siły na czytanie książek, muzyka mnie odpręża. Trochę poćwiczyłam na piłce, zapaliłam świece i puszczam sobie piosenki Enya. Trochę relaksu...

Co do szamponów, mi dobrze nawilżył z Nivea, ale wiadomo, każdy ma inne włosy. Ja miałam suche po farbowaniu.

Uciekam odpocząć :-) masaż kręgosłupa przydałby się :-)

Dobranoc Kochane :-)

Adelo trzymam kciuki !!!!!!!!!!

Grubson witaj wśród nas!!

Miałam takiego wielkiego posta i mi wcięło na komórce... a miałam też pisać Lisicy jak mi się nie chce pracować, także łączę się w bólu heh;-) byle do piątku:-D

Ada ojj mnie też by się przydał:tak:

Asiu ja też czytam dużo Tess i potwiedzam jest genialna.. a obecnie czytam Lee Childa :tak:

Grubson dlatego wlasnie nie ogladalam nigdy tego serialu:-D

Mowilyscie ze te ksiazki Tess fajne wiec przegladnelam co tam napisala i zaciekawilo mnie kilka tytulow...chyba pojda na pierwszy ogien:tak:mnie zostaja jedynie ebooki:-D

Milego wieczorku

Ada, jak robi specjalizację to już jest lekarzem, nie ma innej możliwości :p

Aschlee, a Ty czym się zajmujesz? Bo widzę, że też jesteś trochę 'w temacie' :)

reklama
Cześć dziewczyny, miłego dnia wam życzę. U mnie dziś wreszcie słoneczko wyszło więc od razu humor lepszy. Ja chyba działam na energię słoneczną :-D

Do góry