reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Jak tam nastroje wieczorne?
My od jutra zaczynamy przytulanki co drugi dzień. Ciężko mi stwierdzić kiedy w przybliżeniu będę mieć owulację, zazwyczaj miałam w okolicy 19-21 dc, ale teraz nie mam pojęcia. Zobaczymy co będzie wskazywać temperatura. Ale ogólnie na nic się nie nastawiam. Szczerze mówiąc to czuję jakiś wewnętrzny spokój. Chyba już za dużo przeszłam by starać się na siłę. Cholera, przecież starania mają być przyjemnością a nie koniecznością :)

Czesc

Widze tu duzo znajomych:-).No zawsze w grupie razniej.

LISICA-mozesz mnie dopisac na liste-termin @ mam na 9.06 to chyba bede na poczatku.

U mnie nastroj wieczorny nie najgorszy.Moj biedak meczy sie przed kompem z jakimis *******ami do pracy a ja sie relaksuje-herbatka,muzyczka,tablecik:-D.
Wczoraj mi sie przysnilo,ze zajde w ciaze w lipcu i postanowilam sie tego trzymac i sobie wmowic to moze zadziala.Chociaz jakby sie teraz udalo to jeszcze lepiej.

Fuma witaj Kochana, zaraz spróbuję cię wpisać na listę (jeśli mi się nie uda to na bank zrobię to jutro z laptopa).
Udało się :) raz telefon zatrybi z edycją postu, raz nie.

Ja też biorę się za jakieś odmóżdżające czytało.
Asiu, hmmm, wino - niezła myśl. Do tego garść orzechów - trzeba zadbać o endometrium :-D

Ostatnia edycja:
Fuma witaj:tak: ale mialas fajowy sen.Trzymam kciuki zeby sie spelnil
ja tez spedzam popoludnie przed ksiazkami;-)

Lisica co ciekawego czytasz?

Milego wieczorku Kochane

Ostatnia edycja:
Aschlee mam kilkadziesiąt epubów w telefonie i nie wiem na co się zdecydować :-D pewnie jakiś kryminał. Może coś Tess Gerritsen... A jak twój skalp? Lepiej trochę?

reklama
podobnona endometrium najlepsze sa orzechy brazylijskie.Kiedys kupilam i dobre byly w smaku,endo faktycznie mi uroslo ale czy od tego to nie mam pojecia.

Winko tez bym sobie wypila ale nie moge bo lekarstwa na tarczyce biore.

A jakie winko byscie polecily? Bo wymyslilam,ze kupimy tesciowej na imieniny wino,ona lubi najbardziej czerwone,slodkie albo pol slodkie.A za bardzo nie wiem co wybrac,Moj tez specjalnym znawca nie jest.

LISICA- a czytalas JEZDZCA MIEDZIANEGO? Ja,jak bylam u rodzicow to mamie podprowadzilam czytnik i sobie przeczytalam.Ladna ksiazka chociaz ,ja jako historyk widzialam tam bledy

Ostatnia edycja:
Do góry