reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ja poroniłam w 6 tygodniu po 7 miesiącach starań i mocno to przeżyłam.

Mogę ponarzekać?
NIE CHCE MI SIĘ PRACOWAĆ!

reklama
Lisica, to w ogóle nieporównywalna sytuacja, naprawdę bardzo mi przykro...

Asia, a wiesz, im większa grupa wsparcia tym lepiej :)

Już niedługo będziemy zaciskać kciuki za pozytywne testy - Majdaczek, Inis i Apatka są pierwsze w kolejce ;)

Grubson - przykro mi. Dobrze że dajesz sobie rade. Trzymam kciuki :)
Lisica - ja nie testuje, także dziewczyny moga same sobie zrobić testowy poranek :) oby pojawiło sie tu dużo pozytywnych fotek! :)

Witajcie dziewczyny,

kiepski dzisiaj dzień mam a jeszcze nie wiem jak się skończy, to jest jakaś paranoja co się dzieje :eek: Przepraszam, że tak owijająco piszę.

Trzymam kciuki za badania Lisica, Asia :))))
Ada no to jakieś grubsze te lekarstwa, ja zapewne bym ich nie brała znając mnie, ale zaczekaj jeszcze może do ostatecznych wyników? Albo skonsultuj się jeszcze z innym lekarzem.
Aschlee jejku, żebyś znalazła już złoty środek na to i się nie przejmowała, 3 mam kciuki :)

Grubson witaj :)

-------------------
a i termometr Lisica SUPER, tylko pamiętaj na luuuzzz ;)

Ostatnia edycja:
Asia ja dzisiaj zlozylam zamowienie na szampon Kerastase.Bylam u innej fryzjerki i doradzila ta
Kérastase Nutritive Bain Satin 1

co Ty o tym myslisz?

Oczywiscie musialam zrobic test zobaczymy jaki bedzie efekt za kilka godzin

Ostatnia edycja:
Aschlee ten szampon no coz jest super ale do suchych wlosow. Moze je obciazac jesli tlusci ci sie skora glowy. Ja bym wpierw wyleczyla to co masz i wypadanie szamponem o ktorym pisalam, a dlugosci i konce jesli sa suche to z tej samej serii masz Lait vital. Nie wiem na jakiej podstawie dala ci akurat ten szampon :-/

Kochana Problem w tym ze tak jak pisalam moje wlosy i skora na glowie nie jest tlusta wrecz przeciwnie jest cholernie sucha.Wlosy Sa tak Suche ze moglabym je myc raz na tydzien a i tak nie bylyby tluste.
No nic bede testowac Co i jak...bo u lekarza ktory ma dobre opinie jest wizyta dopiero za dwa tygodnie a drugi jest na urlopie...wiec zostaje dojsc samemu Co jest grane

Ostatnia edycja:
reklama
Aschlee trzymam kciuki, żeby szampon podziałał :)

Asia - jak dobrze kojarzę to chyba teraz masz ovu w okolicy, nie? :) Powodzenia!

Do góry