reklama
Adelo
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny,
kiepski dzisiaj dzień mam a jeszcze nie wiem jak się skończy, to jest jakaś paranoja co się dzieje Przepraszam, że tak owijająco piszę.
Trzymam kciuki za badania Lisica, Asia )))
Ada no to jakieś grubsze te lekarstwa, ja zapewne bym ich nie brała znając mnie, ale zaczekaj jeszcze może do ostatecznych wyników? Albo skonsultuj się jeszcze z innym lekarzem.
Aschlee jejku, żebyś znalazła już złoty środek na to i się nie przejmowała, 3 mam kciuki
Grubson witaj
-------------------
a i termometr Lisica SUPER, tylko pamiętaj na luuuzzz
kiepski dzisiaj dzień mam a jeszcze nie wiem jak się skończy, to jest jakaś paranoja co się dzieje Przepraszam, że tak owijająco piszę.
Trzymam kciuki za badania Lisica, Asia )))
Ada no to jakieś grubsze te lekarstwa, ja zapewne bym ich nie brała znając mnie, ale zaczekaj jeszcze może do ostatecznych wyników? Albo skonsultuj się jeszcze z innym lekarzem.
Aschlee jejku, żebyś znalazła już złoty środek na to i się nie przejmowała, 3 mam kciuki
Grubson witaj
-------------------
a i termometr Lisica SUPER, tylko pamiętaj na luuuzzz
Ostatnia edycja:
Asia ja dzisiaj zlozylam zamowienie na szampon Kerastase.Bylam u innej fryzjerki i doradzila ta
Kérastase Nutritive Bain Satin 1
co Ty o tym myslisz?
Oczywiscie musialam zrobic test zobaczymy jaki bedzie efekt za kilka godzin
Kérastase Nutritive Bain Satin 1
co Ty o tym myslisz?
Oczywiscie musialam zrobic test zobaczymy jaki bedzie efekt za kilka godzin
Ostatnia edycja:
Aschlee ten szampon no coz jest super ale do suchych wlosow. Moze je obciazac jesli tlusci ci sie skora glowy. Ja bym wpierw wyleczyla to co masz i wypadanie szamponem o ktorym pisalam, a dlugosci i konce jesli sa suche to z tej samej serii masz Lait vital. Nie wiem na jakiej podstawie dala ci akurat ten szampon :-/
Kochana Problem w tym ze tak jak pisalam moje wlosy i skora na glowie nie jest tlusta wrecz przeciwnie jest cholernie sucha.Wlosy Sa tak Suche ze moglabym je myc raz na tydzien a i tak nie bylyby tluste.
No nic bede testowac Co i jak...bo u lekarza ktory ma dobre opinie jest wizyta dopiero za dwa tygodnie a drugi jest na urlopie...wiec zostaje dojsc samemu Co jest grane
No nic bede testowac Co i jak...bo u lekarza ktory ma dobre opinie jest wizyta dopiero za dwa tygodnie a drugi jest na urlopie...wiec zostaje dojsc samemu Co jest grane
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: