reklama
Witaj Beata
U mnie dzisiaj dziwaczna pogoda niby slonce pieknie swieci ale wiatr malo przyjemny;-)Ja dzisiaj postanowilam sciagnac jakas ksiazke na tableta...jakos wole ksiazki ale jak nie ma wyjscia to lepiej ebooka niz nic...Trzeba bedzie tylko brylki wyciagnac;-)
U mnie dzisiaj dziwaczna pogoda niby slonce pieknie swieci ale wiatr malo przyjemny;-)Ja dzisiaj postanowilam sciagnac jakas ksiazke na tableta...jakos wole ksiazki ale jak nie ma wyjscia to lepiej ebooka niz nic...Trzeba bedzie tylko brylki wyciagnac;-)
martaha123
Fanka BB :)
Witajcie
Pozwólcie , że i ja do Was dołączę...
Póki co nie staramy sie jeszcze bo lekarz zalecił odczekać do lipca/ sierpnia , ale to już tuż tuż więc wchodzę w bloki startowe
P.S. gdzie można wkleić suwaczki?
Pozwólcie , że i ja do Was dołączę...
Póki co nie staramy sie jeszcze bo lekarz zalecił odczekać do lipca/ sierpnia , ale to już tuż tuż więc wchodzę w bloki startowe
P.S. gdzie można wkleić suwaczki?
majdaczek14
martaha123 witaj i powodzenia!
martaha123
Dzięki Wam również życzę powodzenia i zaciskam kciuki za Nas wszystkie !
Miłego Dnia
Miłego Dnia
Ostatnia edycja:
Adelo
Witajcie :*
Miło Martaha że dołączyłaś Też myślę, że koło sierpnia będę się starać.
Beatka witaj!!!
Lisica i to mi się podoba dzisiaj u Ciebie ;-)
U mnie ładnie, ale duszno, trochę burzowo, ale i tak lepiej niż ostatnio kiedy było tak zimno i ponuro.
A pamiętacie wszystkie o przyjmowaniu KWASU FOLIOWEGO?? :-)
Miło Martaha że dołączyłaś Też myślę, że koło sierpnia będę się starać.
Beatka witaj!!!
Lisica i to mi się podoba dzisiaj u Ciebie ;-)
U mnie ładnie, ale duszno, trochę burzowo, ale i tak lepiej niż ostatnio kiedy było tak zimno i ponuro.
A pamiętacie wszystkie o przyjmowaniu KWASU FOLIOWEGO?? :-)
Adelo moj to sie smieje ze ja to chyba juz wbilam sobie ten kwas foliowy tak w pamiec ze potem Ciezko bedzie go odstawic
Ja jak na razie korzystam z pogody,corka bawi sie w pania doktor (ma wyobraznie wkrecila sobie ze mam noge rozcieta i musi mi ja pozszywac) a ja mam czas zeby pobuszowac w ksiazkach no i sciagam sobie ebooki Tess w miedzy czasie.
Pogoda u mnie sie psuje na razie jeszcze cieplo i slonko czasem zaswieci ale pewno po poludniu cos popada.
Buziole kochane.Milego dzionka
Ja jak na razie korzystam z pogody,corka bawi sie w pania doktor (ma wyobraznie wkrecila sobie ze mam noge rozcieta i musi mi ja pozszywac) a ja mam czas zeby pobuszowac w ksiazkach no i sciagam sobie ebooki Tess w miedzy czasie.
Pogoda u mnie sie psuje na razie jeszcze cieplo i slonko czasem zaswieci ale pewno po poludniu cos popada.
Buziole kochane.Milego dzionka
inis
Adelo - kochana, ja ten kwas to już z rok biorę więc chyba nigdy nie zapomnę.
Martaha - witaj super, że niedługo zaczynacie staranka.
U mnie pogoda burzowa ale do tego bardzo ciepło. Pasuje mi taka pogoda. I to grzmienie... maru. Uwielbiam burze :-)
Martaha - witaj super, że niedługo zaczynacie staranka.
U mnie pogoda burzowa ale do tego bardzo ciepło. Pasuje mi taka pogoda. I to grzmienie... maru. Uwielbiam burze :-)
reklama
Podziel się: