reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Beata, dzięki za kciuki :)

Fuma_Foch, super, że robisz od razu betę, nie będzie żadnych wątpliwości ;) Będę trzymać kciuki! :)
Tak, tak, jutro rano jedziemy :) Pewnie niedaleko od nas, bo szkoda jadąc na 3 dni tracić pół dnia na dojazd więc typuję jakąś Wisłę czy coś, ale małż nawet nie mruga okiem jak rzucam miastami także dowiem się jutro :D I bardzo fajnie :D:D

Dobrze mi to zrobi bo jestem już tak zmęczona tym remontem i sprzątaniem po nim, że dzisiaj pół dnia myję łazienkę i końca nie widać... Nie mam siły.

Dominika, dokładnie, może dostaniesz leki i będzie lepiej ;) Nie zniechęcaj się, waga to nie wszystko!!!

Jakoś mnie to dzisiaj podłamało, że ten cykl tak głupio straciliśmy.. :( Trzeba było działać a nie 'luzować' :/ A taki mógłby być piękny prezent urodzinowy...

reklama
Grubskonu milego odpoczynku:tak:kochana jak nie ten cykl to nastepny.Kiedys w koncu nam wszystkim sie uda.Nie ma innej opcji:tak:

Grubsonku, może jeszcze nie wszystko stracone w tym cyklu?

Dzięki za słowa otuchy;)
Liczy się wnętrze człowieka, a nie wygląd, bo to jest przecież ulotne ale ja się źle czuje w swoim ciele (wagowo przybyło mnie prawie 2x tyle, bez 2kg, a z wyglądu prawie 3 mnie..)
Wzięłam się ostro za siebie, przeciez nie będę biernie czekać na ta wrześniowa wizytę u endo.
Mój mąż juz chciałby żebym była w ciąży, ale boję się że "rozrosne sie" nawet przy pilnowaniu sie zjedzeniem.
W ciąży z Olkiem, w 3 trymestrze tyłam z powietrza, groził mi stan przedrzucawkowy, miałam zatrucie ciążowe. Teraz wiem, że to hormony szalały za pewne z ta waga i powinnam mieć konsultacje z endo, której nie miałam.
Mimo, że ważę ile waze, to NIE ŻAŁUJĘ, mam CUDOWNEGO SYNKA, który 22 lipca skończył 3 latka;) Właśnie Olek poszedł spac;)

Majdaczku, Lisico, Aschlee, Jusastar co tam u Was?

Dominika kochana u mnie w porzadku.Czekam na @ aczkolwiek chcialabym zeby jej juz nie bylo;-):tak: moja corka chce chodzic na zajecia taneczne bo ma kolezanke ktora chodzi i ona papuga tez musi:-D

juz kilka razy dzisiaj lecialam sprawdzic do WC bo wydawalo mi sie ze to juz...ale jednak nie:laugh2:

Asch, dzięki ;*
Dominika, no może..

Cos mnie naszlo i przed chwila siknelam i albo tam jest bladzioch albo mam zwidy... tak naprawde to tylko pod kątem takze moze mi sie przywidzialo ze zmeczenia ;p Ale w sumie jest wieczor i dopiero 22 dc ;P Moze w piatek sikne znowu i zobaczymy..
W kazdym razie trzymajcie kciuki!!!!! Do przeczytania ;*

Dzien dobry:-D
Grubson
to ja zaciskam kciuki i nie puszczam:tak:

Happymum witaj, pewnie ze mozna;-) powiedz nam cos o sobie:tak:

Dziendobry wszystkim :)

Happymum witaj i szybkiego zafasolkowania :)

Grubsonku to powtorz tesciora za pare dni i wklej nam tu piekne dwie kreseczki !!! :D

Milego dnia babeczki !!! :)

reklama
Do góry