reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Beata, a który to dzień cyklu? Następnym razem się uda ;)

Ej, ej, Aschlee, Ty miałaś dzisiaj testować!! Jak tam?!

KasiaJ, ja ciągle czekam na Twoje 2 kreski :D:D

Ja nie muszę w tym cyklu doszukiwać się objawów bo je po prostu mam - przez dupka :D:D Bolące cycki+zgaga+mdłości :D Ale na szczęście wiem, ze to tylko i wyłącznie wina leku także nie robię sobie głupiej nadziei :) Oby tylko szybko przyszła @ po odstawieniu...

Ostatnia edycja:
reklama
Aschlee u nas przez ostatnie dwa dni padalo i byly burze :O na szczescie teraz ma przez pare dni byc ladnie :) i oby tak bylo bo brakuje mi slonka ;)

Grubson dzis mam 28dc przy cyklach 29-30 dni , teraz na Castagnusie (za 5dni koncze 3 msc stosowania), a test robilam o czulosci 10, no i temp w dol, takze max w sob przyjdzie @ , ale nie przejmuje sie tym ;) moze po tej 3 miesiecznej kuracji moje hormony pozytywnie zaszaleja :p .
Przez ten lek masz odrobine ciazowych dolegliwosci hihi, przyzwyczajaj sie po malu , bo za niedlugo bedziesz je miala czesciej i dluzej ;)

Beata, grunt to pozytywne nastawienie :) Sierpień będzie nasz :D

Taa, jakoś nie umiem już uwierzyć, że kiedyś się uda :D Jeszcze po 1,2,3 podejściu wierzyłam, ale teraz przed nami 5 i w sumie czemu miałoby się udać? :D

I zauważyłam taką zależność, że albo się udaje za 1-2 razem albo dopiero za 7-8 i później :p Baaardzo rzadko widzę, żeby komuś się udawało za 4 czy 5 razem, serio! Także nawet statystycznie nie mam na razie szans xD

To mnie pocieszylas :p , przed nami 6 cykl ;) jakby nam sie udalo w sierpniu to mielibysmy majowego bobaska i dostalabym cudny prezent na urodziny :)
A udac to na pewno sie uda !!! Nie mozemy tracic nadzieji !!! :)

Aschlee a jakies przeczucia, objawy masz ???

Ostatnia edycja:
Beata szczerze Ci powiem ze nie doszukuje sie niczego bo jakos tak bardziej sie nastawilam ze w tym cyklu doopa blada.Jedyne co zauwazylam wczoraj przypadkiem to strasznie wrazliwe (.)(.) i duzo sluzu wiec @ chyba na razie nie bedzie bo zawsze bylo sucho...

Dzisiaj jest niby najpozniejszy ze wszystkich mozliwych terminow @ wiec jezeli przyszlaby pozniej to juz zaczne sie obawiac ze cos jest baaaardzo nie tak ze mna

Beata, to tylko moje niczym nie potwierdzone obserwacje :p Podobno w 3 cyklu zachodzi 65% starających a w 6 już 80% :p Także szanse są większe niż mniejsze :D

Aschlee, Ty to masz żelazną cierpliwość :D

Ja się cieszę, że nie muszę rozkminiać czy testować i kiedy, po prostu muszę 26 dc zrobić test i tyle:D

reklama
Grubsonku powiem Ci ze ja tez na luzie podchodze...zrobie test jak go zakupie i znajde troche weny;-):-Dczyli dokladnie sama nie wiem kiedy

Do góry