reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Sesi witaj,widzę że masz córcię w podobnym wieku co moja:-)

Grubsonku fajnie taka niespodzianka;-) nam też mąż takie robi.
Co do testu, nie zrobiłam jeszcze,nie miał am gdzie kupić bo cały dzień praktycznie na szlaku chodzimy..póki co.@ nie ma i raczej się nie nastawiam..choć termin na @ był 26.07 chyba się boję..

KasiaJ, też się bardzo cieszę :)
Szczególnie fajnie, ze w sobotę, w dzień powrotu testuję(bo biorę dupka) i na 99,9% zobaczę jedną krechę, ale mnie to nie załamie bo na pewno będę w super humorze, a do tego wieczorem wbijamy do przyjaciół także zapiję smutki xD

Ty to masz nerwy.. A jutro się nie złamiesz? :D:D

KasiaJ trzymam kciuki za test:tak:

Dobranoc kobietki dobranoc.gif

Załączniki

• dobranoc.gif
    dobranoc.gif
    63,4 KB · Wyświetleń: 51
Dziendoberek ;)

U mnie jedna krecha i nie zapowiada sie w tym cyklu na wiecej, moze nastepnym razem ;)

Za reszte testujacych &&&&&&& :)

Milego dnia !!!

Beata, powodzenia w dalszych staraniach !

Ja od rana zwracam i nie mogę wstać, bo kręci mi się w głowie. Boję się, że coś ze mną nie tak.. Dobrze, że to dopiero kilka dni "po" bo inaczej bym pewnie myślała, że to gwarantowana ciąża ;p

Tak jest dziewczynki o miesiac blizej do bobaska ;)

Mam nadzieje laski ze poczatek miesiaca bedzie u Was owocny :D

Ide poprasowac, a potem bede sie opalac ;) :***

reklama
Beata zazdroszcze tego opalania bo u mnie nie dosc ze leje to chyba zbiera sie na 013.gif

Załączniki

• 013.gif
    013.gif
    2,1 KB · Wyświetleń: 82
Do góry