reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Grubson, dzięki :) Mam nadzieję, że nie będę musiała robić tego badania, ale w razie czego się zastosuję :) Największy problem będzie z unikaniem stresu, bo jeśli wiem, że nie mogę się stresować, nagle przypomina mi się milion stresujących spraw :/

reklama
Dziendoberek ;)

Aschlee ale z Ciebie zdolna bestyja, gratki za egzamin :) . Super ze u lekarza wszystko ok, trzymam &&&& za testa :)

Slonecznego dzionka !!!!

Shawty nic w tym dziwnego ze masz takie pragnienie, chyba wszystkie to przechodzimy na poczatku staran chcemy juzzzz ;) , tez tak mialam, a teraz sobie mysle ze moze teraz, a jak nie teraz w nast cyklu ;) , glowa do gory !! w koncu nam sie poszczesci :)

Nie no, u mnnie też to tak wygląda, ze nie ma jakiegoś strasznego załamania jak się nie udaje, jednakże liczę na to, że może tym razem się uda..
Nie wiem dlaczego, ale mam wielkie nadzieje co do tego cyklu..

Shawty trzymam &&&&& zeby sie udalo :D

A jak tam u naszych urlopowiczek ??? Wakacje w pelni to i mniejszy ruch na forum ;) , oby laski wrocily z wojazy z dwiema kreseczkami lub wielka energia na staranka ;)

Witam sie i ja

Shawty trzymam kciuki

Ja na ten cykl sie za bardzo nie nastawiam bo nie bylo nie wiadomo jakich staran.Wracalam padnieta i jakos jedyne na co mialam ochote to isc spac.Wiec jakichs wielkich nadziei sobie nie robie:sorry:

reklama
U mnie wszelkie starania dopiero przede mną :)
Aczkolwiek tak jak się wczoraj pytałam, mam cichą nadzieje, że dość obfite starania miały miejsce w niedziele..a teoretyczną ovulkę mam mieć w sobotę...:(

Do góry