reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ja też robię mniej więcej 9 dni po - 4.08. mam też kilka testów więc zacznę wtedy i będę powtarzać co 2 dni jeśli coś wykaże.. ;-) obyobyobyobyoby OBYYY :-p

reklama
Moniusia to witaj w klubie ;) z tym ze ja bede zaczynala robic chyba od 29.07 i codziennie, a co tam :p moze za ktoryms razem cos sie pojawi ;)

Pojawi się, pojawi :) Mnie już kusi, żeby zrobić w niedzielę wieczorem, zamiast czwartego w poniedziałek rano :p i pewnie tak będzie, bo mąż w domu będzie, a tak rano to tak na wariata się zrywać, on zaraz wychodzi do pracy, eee tam pewnie niedziela wieczór po raz pierwszy będzie :p Jak ma wykazać to wykaże i szybko, choćby bladzioch, przyjmuję wszystko co pozytywne :D

Ostatnia edycja:
Ja do ovufiend wpisuje sobie tylko temp i sprawdzam czy ten program wyznaczy mi owulacje tak jak ja przypuszczam ze byla ;) i tylko z tego korzystam ;)

Dobranoc wszystkim :**

hej Kobietki
ja od rana walczę w kuchni, tort się robi, jutro impreza małego :-)

u mnie testowanie najwcześniej w połowie sierpnia, czasu a czasu ..

reklama
Do góry